Rovnako oblečení svadobní hostia, čo s tým?

Ahojte, za dva týždne mám svadbu, celý rok sa na nu vytešujem, že budem mať bežové šaty a ženích béžový oblek, ale teraz tesne pred svadbou sa mi celá moja budúca rodina na čele so švagrinou rozhdli odieť do podobného štýlu ako mám šaty a to nehovorím, že sú béžové.strašne ma to hnevá, ja viem možno som malicherná, ale hrozne naštvaná. prosím poradťe, ako dalej...
Odpovedať
Lottka, s tym uz asi nic neurobis, ty saty asi menit nebudes a svagrina asi tiez nie. Aj ked farba siat je ta ista, odtien bude urcite iny a nevesta je nevesta, urcite budes ina, vyniknes aj tak, takze sa tym netrap a nekaz si posledne tyzdne priprav. ;-)
Odpovedať
Ďakujem, ale vieš naštve to človeka akoby to bolo naschvál...
Odpovedať
Profilova fotka
už tu bolo viacero podobných tém, keď sa niekto rozhodol, či už naschvál, alebo to považoval za dobrý nápad, obliecť podobne, alebo dokonca "lepšie" ako nevesta. :-( Nezabúdaj, že títo ľudia si robia vlastnú vizitku, pretože je predsa nepísaným pravidlom že nevesta je vo svoj veľký deň jedinečná a iná... u nás bol aj ženích, ale to jednoducho niektorým ľuďom nevysvetlíš... naozaj jediným riešením by bolo vymeniť šaty za biele... by jej padla sánka.. ;-)
Odpovedať
lottka tak to nepotesi :-( , ale asi s tym nic moc nenarobis (pokial mas kupene kremove doplnky), nebojkaj tak ako napisala made, vsetci vedia kto je hlavna hviezda dna ;-) krasnu svadbu zelam!
Odpovedať
Profilova fotka
lottka, este s nimi mozes nejako vypiect - daj si napr. cervene doplnky ako mala nsoci, vyzeralo to skvele. Neboj urcite budes najkrajsia, pretoze ti budu ziarit oci - bude to Vas den a nie ich.
Odpovedať
Profilova fotka
Lottka, presne tak. Nevesta je nevesta. Budeš úplná iná, krásna a všetci budú pohľady upierať aj tak len na Teba, nie na Tvoju švagrinú ;-) . Už som aj ja bola na takej svadbe, že družička mala krémové šaty (aj nevesta), tak isto družička mala dokonca aj kvietky vo vlasoch, ale aj tak ju "neporazila". Viem, že je to teraz ťažké, ale nelám si na týmito vecami hlavu, úžívaj si posledné dni pred svadbičkou a teš sa z maličkostí, ktoré sa Ti podarí dosiahnuť :-)
Odpovedať
Lottka no nezavidenia hodna situacia ]-( ja by som na tvojom mieste skocila este do salonu , mrknut, ci by mi nepadli nejake biele saty do oka... to by som spravila ja...potom by som sa rozhodla, ci si necham kremove,alebo vymenim za biele a svagrinej a vlastne nikomu okrem zenicha by som o vymene nepovedala... (to by svagrina cumela so zvesenou sankou :-D keby ta potom zbadala...hahha). to by som spravila JA na tvojom mieste, ale rozhodnutie je na tebe... Podla mna je dobre ist nieco este pokukat , aspon budes mat spokojnu dusicku na meste...o saty urcite nejde, maju krasne aj narychlo...svagrina chystali svadbu len tri tyzdne a teda tri tyzdne pred svadbou zohnala super saty ;-)
Odpovedať
lottka, ja som zase videla fotky jednej svadby, ked vsetci hostia boli ladeni do jedneho odtiena a uplne ma to nadchlo. Podla mna to moze vyzerat super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak som si myslela, ze mne sa to nestane a predsa ]-( - jedna kamaratka ide v bielom, urobila to uz na svadbe svojho brata a potom sa tesila, ze ju kameraman viac filmoval ako nevestu - vtedy sme jej viacere povedali svoj nazor, ze je to trapne a teraz to vyvedie mne, esteze len bielu suknu , o vrchon diele sa este nerozhodla 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
lottka, nic si z toho nerob, moja kamaratka mala celu svadbu v bielom. oni od kazdeho chceli abi pirsiel v bielom. ( mali to na plazi) ale ona bola ja tak jedina nevesta. a nikto o tom nepochyboval! saska, no taku nedospelu kamaratku, ktorej uplne unika cely cocept svadby by som asi ani nepozyvala. pre nu to je asi len modna prehliadka, a urcite jej na svadobnom pare nezalezi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?