Na svadbe sa rodina pohádala. Mrzí ma to. Čo robiť?

Chcela by som sa len opýtať že čo mám robiť,keď na našej vlastnej svadbe bolo dobre,nervozita bola poriadna,každý nervozny.Lenže po polnoci okolo 1 sa to nejak zvrtlo a trošku ..môjho manžela otec sa opil a spadol na nos,tak už to bolo pokazene,čiže sa museli o neho starat a začal robiť zle nám tým,že nechcel ísť domov,takže prvá hádka,potom vznikla aj hádka kôli tomu,že niekto si zmyslel že chce krájať tortu a teraz jedna strana bola za aby sa krájalo,druhá strana bola proti aby sa krájalo...a ešte dalšia babka začala do toho,že v Maďarsku sa to tak robi..no proste katastrofa...tak sme sa s manželom trošku pochytili lebo sme mali toho už dosť,už tri dni vkuse sme nič iné nepočúvali iba to,ako nám do toho každý kafre a brble...nedalo sa to už vydržať a praskli nervy aj mne aj mangelovi.A najhoršie na tom bolo to,že sa pohádali aj moji rodičia kôli tomu,teda ocino začal do maminy že sa do všetého stará a nech to nechá tak..no a bola ďalšia hádka na svete...a potom už každý začal odchádzať zo svadby preč...tak takto nešťastne skončila naša svadba... :-( :-( :-( čo ma mrzí....ale na druhej strane sme to s mangelom zhodnotili a keby sme ešte raz nejakú svadbu robili tak si to zariadime úplne inak...vlastne nám to celé pripadalo ako nutné zlo...mali sme viacej starosti na svadbe ako radosti.... :-( :-( teraz mám výčitky svedomia kôli tým hádkam aj ked neviem z akej príčiny sa stali či mojou chybou alebo niekoho iného...no a je mi ľúto rodičov že sa pohádali lebo ocino odišiel potom zo svadby o 2 a mamka plakala veľmi....tak teraz neviem čo robiť,poraďte:-(
Odpovedať
Vlastnu svadbu si clovek neuzije... :-( Danculik neboj sa, vsetko sa utrasie ;-) Viem, ze je to neprijemna situacia, ale to sa vrati opat do starych kolaji...za nikoho nic neries a tvojou vinou sa to urcite nestalo :-) Skus sa nad to vsetk povzniest a vyjasnite si to hlavne s manzelom :-) Drzim paste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
danculik, neviem preco, ale myslela som na Teba v sobotu,ako Ti to vsetko ide, uz len za to, kolko prispevkov tu uz mas, a ako si sa snazila, aby to bolo TIP-TOP na Vasej svadbe. Viem, ze stresy a nervozita robia na svadbe svoje,ale nemozes si pripisovat vinu za ciny, ktore si ty neurobila, ale niekto iny. To,ze sa ludia na svadbe opiju a ze potom vystrajaju, ty to nijako ovplyvnit nemozes. Ako napisala agina...vsetko sa postupne utrasie..... Vsetkym ludom na svadbe neulahodis, stale bude niekto pre a proti,a co sa tyka krajania torty, ma kazdy respektovat to , co chcu novomanzelia. VED JE TO VAS DEN A VASA SVADBA. dufam, ze si to postupne nejako vyrozpravate....teraz hlavu hore, ved si cerstvo vydata manzelka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Danculik, tiez si myslim ze nemas robit nic, ved to bola tvoja svadba a druhym by malo byt luto, ze ti ju svojim sposobom pokazili. Skus sa tesit z toho ze si uz manzelka a neboj, vsetko sa casom utrasie. Inac, idete do toho Tuniska?
Odpovedať
Ahoj. Je to veľká škoda, že ti to všetko takto dopadlo ale na druhej strane je to len jeden deň v živote. Bude ešte veľa veľa krajších vo vašom spoločnom živote. Asi sa niekedy tomuto dňu pripisuje väčšia váha ako treba. Je to dôležitý deň a mal by byť taký ako si ho kto vysníva a všetci naokolo by k tomu mali prispievať. Bohužiaľ väčšinou je to inak. Na našej svadbe tiež bolo zopár okamihov ktoré by som radšej vymazala. Zopár krát som mala slzy na krajíčku (i keď nikto si to nevšimol) vinou iných. Nebuď smutná. Hlavný motív svadby je predsa lásky medzi dvoma ľuďmi a to vy určite máte a obrovskú. Za pár rokov si ani nespomenieš. Budú len krásne fotky a dobrý pocit že sta svoji. To je najdôležitejšie :-) Gratulujem k svadbe a želám všetko dobré do spoločného života, nech sa vám láska len násobí ;-)
Odpovedať
Ahoj Bol to VÁŠ veľký deň... Určite sa tým netráp, veď všetci sú len ľudia. Pre každého zainteresovaného to bolo istým spôsobom náročné. Vlastnú svadbu si podľa mnohých vraj veľmi človek neužije. Hm, čo už. Nepokazila si to ty, ale oni pokazili ten magický deň. Uvidíš, utrasie sa to samo a Vám zostanú len krásne spomienky. tešte sa z toho, že ste svoji a na svadobnú cestu! Prajem Vám veľa krááásnych spoločných rokov, spokojnosť a hlavne LÁSKU ;-)
Odpovedať
...ďakujem vám za odpovede...trošku sa to už dáva nejakym spôsobom dohromady,ale ešte to zrejme asi potrvá dlhšie..:-(...ale dúfam,že prežijem....začneme sa asi sústreďovať na nasše maličké bábätko ktoré čakáme,to bude asi najväčšia naša radosť:-)
Odpovedať
Danculik tak to je kraaaaaasnee!!! Sustred sa len na toho malickeho drobceka ;-) Ty byvas u rodicov, alebo u svokrovcov, alebo byvate s drahym uz sami????? =-)
Odpovedať
gratulujeeeemmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je krásne ... :-)
Odpovedať
obdivujem ťa danculik, lebo ja by som určite po svadbe všetkým tým ľuďom riadne vynadala že mi pokazili svadbu. a škrelo by ich to teda poriadne dlho. tak sa pekne teš z bábätka, krstiny si užiješ už poriadne
Odpovedať
danculik, celkom najprv blahoželám.... :-) :-) :-) :-) ach, vôbec si nelám hlavičku nad tými, ktorým nezáležalo na tom, aby si si TY vychutnala svadobný deň (noc), ich to ešte bude mrzieť. a určite nemôže nik očakávať, že to budeš udupkávať práve ty... ;-) teš sa z malinkého a ztoho, že môžete byť spolu a ste zdraví, no nie? :-N
Odpovedať
Ahojky danculik.V prvom rade gratulujem a prajem Vam vela zdravia,stastia,lasky a Bozieho pozehnania. Netrap sa.Rodina je uz taka.My sme mali zasnuby pred rokom a dopadlo to katastrofalne.Fakt nieco strasne.Hadala som sa s mojimi rodicmi a milacik zo svojimi.Vstrebavali sme to asi tri mesiace.Toto obdobie po mojich zasnubach bola prva vazna kriza v nasom vztahu.Dufam,ze aj posledna.Fakt sme sa skoro rozisli.Tak na to cim skor zabudni a nerozoberaj to.Pamataj si len to pekne.Urcite je toho dost. Ja som sa na zaklade skusenosti s mojou rodinou(nielen rodincmi,ale aj tetami a babkami)rozhodla,ze po obrade bude asi len obed alebo nieco take.Ziadna hostina.Mozno sa to este zmeni.Ale to uz je ina tema.
Odpovedať
Danculík, ja som mala tiež pokazenú svadbu, ale s odstupom siedmich rokov Ti môžem povedať, že tí, ktorým som závidela krásne svadby /napr. Rezešová mala podľa mňa krásne šaty a kvetinovú výzdobu.../ sú už rozvedení a naše manželstvo trvá. Tak si teraz hovorím, že je dôležitejšie manželstvo ako vydarená svadba...
Odpovedať
Článok sa načítava...
agina...tak mi s manzelom sme aj pred svadbou byvali spolu asi 2 roky..takze byvame vo svojom...u svokrovcov som bývala 3 mesiace na začiatku a stačilo mi to... :-( ..no a na babatko sa velmi teskam...strasne moc.... :-)
Odpovedať
..a pre ostatne zienky...tak dakujem vam za gratulacie k babatku...a povedala som si aj ja...naša svadba bola takpovediac "nutné zlo"...dopadlo to ako dopadlo...ale krstiny mojho drobceka a vlastne NASE krstiny a pripravy na babatko si uz skazit nenecham... ]-(
Odpovedať
Tak to je vyborna sprava danculik, ze byvate vo svojom....svoje je len svoje....neboj, vsetko sa postupne utrasie a bude OK. Opatruj si malicke a nech sa to narodi zdrave :-)
Odpovedať
ahoj danculik, v prvom rade gratulujem k svadbe a babatku. Na nasej svadbe takmer doslo k hadke, lebo manzelova sestra s muzom odisli pocas prveho chodu. Svagor je chorobne ziarlivy a kedze bol na svadbe aj byvaly napadnik manzelovej setry (inak on bol s vlastnou zenou), tak sa zodvihli a odisli. A nikomu nic nepovedali. Keby som ich nevidela ako nasadaju do auta ani o tom neviem. Manzel aj so svokrou boli z toho asi hodinu mimo ale potom sme si povedali, ze ked je niekto sprosty tak to nezmenis. :-p Doteraz sme sa s nimi nestretli (uz 2,5 mesiaca) a stali sa pre nas vzduch. Ono je aj dobre ze nikomu nic nepovedali, lebo by bola z toho urcite velka scena. Hlavne sa nad to treba povzniest a tie krstiny si spravte bez stresov a po svojom ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?