Môžem dať pierka len rodine, a nie všetkým hosťom?

Profilova fotka
Davaju sa iba rodine? Je normalne, ze nechcem, aby mal kazdy host pierko? Podla mna zbytocne + nici oblecenie..... Dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to normalne, sprav si ako ty/vy uznate sa vhodne. u nas budu mat pierka len zenich, otec a svedok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka a druhy svedok? Dakujem :)
Odpovedať
hej urob ako chces. Tusim mali volakedy pierka muzi co boli slobodni. Ale neviem ako by som to urobila dnes, ked je chlap slobodny, ale ma priatelku, takze vlastne nie je k mani
Odpovedať
Profilova fotka
@barbakanka nechcem zbytocne ludom prepichovat saty a nicim obleky. len tym, ktori by ozaj "mali" mat
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik moj svedok je moja kamoska, dievcatam pierka davat nechcem :) cize len ocino, svokra uz nemam, zenich a svedok tak ako som pisala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik ahoj, v prvom rade si sprav vsetko tak,ako ty chces. nie tak, ako by to malo byt, lebo niekto to ockava. je to tvoj den ;-) no a co sa tyka pierok :) na nassej svadbe mal len zenich taky zenichovsky a potom mal len svedok a otec. Svedkyna, moje sestry, manzelova sestra a mamy mali naramok s kvetom z kytice. a veelmi ich to potesilo. Ostatnym sme nedavali nic. ja tiez napr,nemam rada,ked mi na svadbe prepichuju saty alebo sako so stuzkami... vlastne ten kvet na ruke som mala aj ja, ked pozries do albumu, na niektorych fotkach ho vidno ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@papii dakujem, pozriem :)
Odpovedať
Profilova fotka
vsak sa davaju len chlapom pierka, ci?
Odpovedať
Ja čo som bola na svadbách, tak mali pierka úplne všetci, len raz na jednej dostali pierka len chlapi a ženy sme dostali gerberu. No ale vôbec ju potom nebolo kam dať... Ja som z toho bola trošku sklamaná, lebo z každej svadby si na pamiatku odkladám okrem oznamka aj pierko a menovku :) Ale tiež som počula, že len slobodní chlapi by mali mať, ale podľa mňa je to úplne jedno, každý nech urobí ako uzná sám za vhodné.
Odpovedať
U nás sa dáva pierko iba chlapom
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme dávať pierka všetkým pozvaným svadobným hosťom. U nás vlastne pierka označujú svadobčanov od tých, čo prišli iba gratulovať
Odpovedať
My davame pierka vsetkym, aspon zevraj je to taky zvyk v nasich koncinach. zenichovi vo farbach svadobnej kytice, svedkovia by mali mat nejake vacsie a hostia potom len mensie pierko. presne ako pise Katka11616, ze sa tym oznacuju svadobcania. a zevraj aj rodicom sa davaju nejake ine, ale to neviem este ako poriesim.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
dovolim si jeden nahnevany koment : ) po porade s mojim milym, ze ci davame pierka, sme chceli dat kazdemu. boli sme na svadbe, kde sme dostali vsetci. tak ze dame aj my. kazdu jednu vec ktoru som ako nevesta vyberala na svadbu som dlho hladala na internete, kym som nasla to co sa mi pacilo, ci uz oznamenie, menovku, pierko, atd.. lenze mili hostia (z jeho strany) resp. asi len jeho vydata sestra to jednym gestom cele zrusila. pierka pre ich stranu sme dali na starost jednej sestre, s tym ze pierka su pre kazdeho. a ta vydata sestra povedala ze U NICH (mala dedinka na strednom slovensku) sa ZENAM NEDAVA. lenze neboli u nich. boli U NAS. takze ziadne zeny od nich nemali. nenastvalo by ma to, ze si nedaju preto ze si nechcu urobit dierku na satach. ale toto ma nastvalo. jeho mama potom ked videla na mojej mame ze ma pierko, tak si vraj uz aj chcela dat. a po svadbe pise, ved nam poslite tie zvysne. a ja ze a kde su? ostali na hoteli v izbe tej vydatej sestry. a ta vydata vravi, ze ved dajte vyrobit jedno pre mamu na pamiatku. boli vyrobene, mohli mat, nechceli ... chvalabohu som sa to dozvedela az po svadbe.
Odpovedať
ja som to vyriešila jednoducho - my žiadne pierka nebudeme mať ☺️
Odpovedať
@zuzuliennka mali sme malu svadbu, tak sme nemuseli mat ani my, ale snubenec chcel, tak ok. a nakoniec to jeho strana tak pokaslala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?