Doprava hostí na svadbu a zo svadby

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat, ako ste riesili dopravu hosti na svadbu a zo svadby? zajednavali ste autobus alebo kazdy si dopravu poriesil sam? ide o to, ze budem potrebovat prepravit max.20ludi zo stredneho slovenska do BA (cca150km) a rozmyslam ako to spravit..a ako je to s prenajmom autobusu, prenajim sa na cely den, neviete kolko to moze cca stat? budem vdacna za nazory - skusenosti, vobec neviem ako tuto situaciu vyriesit.
Odpovedať
Ahoj, ja by som to na tvojom mieste spravila tak, ze hostia co musia cestovat zdialky nech sa dopravia sami na miesto svadby a potom uz by som im zapezpecila prepravu do kostola, na miesto hostiny rovnako ako ako ostatnym. Podla mna to nikto od teba ani necaka, ze by si platila a organizovala dopravu pre 20 ludi az zo stredneho slovenska. Hostom by to tiez nemuselo vyhovovat v rovnakom case, niekto chce mozno prist skor, ini neskor. Radim ti, vobec sa s tym nezatazuj :)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi najvhodnejšie by bolo, objednať im mikrobus.
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu_bobo dakujem za nazor. spravime to presne tak, ze do BA sa dopravia sami a naspat im zabezpecime mikrobus. lebo platit ubytko by bolo drahe a co som zistovala o 10.00 by aj tak museli opustit izbu co je podla mne uplne na nic, kedze by sa nevyspali a potom by sa este neviem ako busmi/vlakom museli unaveny trepat domov. :)
Odpovedať
Jasne, ubytko pre tolko ludi vyjde draho, ale toho ze by o 10.00 museli odist, tak toho by som sa nebala, lebo kazdy normalny hotel vie podla mna spravit vynimku, ked ide o vela izieb a o svadbu. Ja budem vybavovat hotel len pre 4 osoby a spolieham sa na to, ze ich ukecam, aby ich tam nechali aspon do 13.00-14.00.
Odpovedať
Profilova fotka
My to máme tak, že tí hostia čo sú z ďalšia (z BA) majú vybavené ubytovanie. Potom pre celú ženichovu rodinu máme objednaný autobus, ktorý všetkých dovezie na miesto svadby a všetkých ich ráno zoberie späť domov :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@katulienka33 koko vas ten autobus stal?
Odpovedať
ahojte dievčatá, prosím vás, plánuje niekto svadbu v kostole pod hradom v Trenčíne? resp. neriešil tam niekto niekedy prepravu hostí? veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievky neviete niekoho kto nam prenajme 9 + cize viac ako 9 miestny minibus? Najlepsie z VIedne kde prilietame obaja a chceli by sme s nim potom pocestovat europu trocha a Slovensko
Odpovedať
Viem, že známi to riešili cez niektorú sadku... ale tu je pár dobrých tipov http://blog.transportal.sk/ako-objedn...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte baby, ja riesim podobny problem, ibaze potrebujem bus cca pre 50 hosti z BA na stredne Slovensko, cca 180km... Viete mi niekto odporucit nejaku lacnu a dobru autobusovu spolocnost, ktora prenajima busy na takuto dopravu? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si zajednala kamarata ktory ich potom vozil domov ked chceli ist prec
Odpovedať
Profilova fotka
zajednat nejaky mikrobus
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?