Ako ste zabezpečili odvoz hostí po svadobnej hostine?

Ahoj nevesticky, mam taku organizacnu otazku... ako ste prosim vas riesili odvoz hosti po svadobnej hostine? Ja mam trosku hlavu s tym, ako to zorganizovat. Lebo ti co pridu autom budu urcite pit, takze ak mate nejake alternativy tak sem s nimi...budem vdacna za kazdy podnet.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my sme to mali tak, že sme mali zabezpecený odvoz pre ludí. Bolo auto so soferom. Cize si nikto neplanil nič, ak nahodou sa stalo, že bolo auto obsadene, tak aby sa necakalo zaplatili sme niektorým taxik.
Odpovedať
my sme tiez mali sofera a niekolko ludi sme ubytovali v internate a odisli az v nedelu vlastnymi autami
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my to máme tak naplánované, že budeme mať k dispozícii dve autá s dvoma šoférmi. Kto bude chcieť ísť domov tak ho šofér zavezie a aby ľudia nečakali keď bude jeden šofér preč tak pôjde druhý a je to vybavené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme mali k dispozici dve vacsie auta s dvomi sofermi. Ked sa hostia rozhodli ist domov tak prisli za rodicmi alebo nami a ked bol sofer k dispozicii hned mohli vyrazit, pokial nie, tak chvilku pockali. Fungovalo to perfektne, vsetci boli spokojni. Soferov nam robili znami - dala sa im vysluzka a nejaka symbolicka suma. ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
je mudre urobit takyto rozvoz hosti autami ked mame hostinu asi 40 km od miesta bydliska vsetkych ? pripadne kolko aut je optimum na zhruba 60 ludi ? Ak mate kontakt na niekoho kto vie ponuknut tuto sluzbu vobec sa nenahnevam :-D
Odpovedať
my sme to chceli riešiť, ale rozmysleli sme si to, kamoška hovorila, že boli na svadbe na tom istom mieste a nevesta akurát rozdala čísla na lacnú taxislužbu. rozmysleli sme si to preto, že by nebol problém zaplatiť trebárs dve jazdy mikrobusom, ale museli by sme určite aj jeden mikrobus, čo by ľudí odviezol tam, a to už by sme museli všetkých organizovať, aby sa dostavili tam a tam vtedy a vtedy, jeden by meškal, všetci by boli naštvaní a čakali naň... skrátka som sa popýtala, všetci hovorili, že si to vyriešia nejako sami, dosť máme aj tehotných a dojčiacich žien, ktoré piť určite nebudú a môžu šoférovať... No a pár kamošov povedalo, že oni tam rovno prespia a basta. Neviem, keď si to vezmem cez nás - my bývame kúsok od BA, takže všetky svadby v Bratislave tiež musíme riešiť odvoz domov, skrátka to robíme tak, že jeden nepije :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme dohodnutý taxík a cesty sme platili my - keďže väčšina hostí spala v penzióne kde sme mali svadbu, tak doviezol a odviezol len pár ľudí domov (išli naraz) a pár do druhého penziónu, keďže sme sa všetci nezmestili... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?