Ako ste riešili doprava hostí na a zo svadobnej hostiny ?

Babenky, chcem sa spýtať ako ste riešili, alebo budete riešiť dopravu hostí na hostinu a následne z nej, keď hosťom neplatíte ubytovanie a zároveň chcete, aby si hostia aj niečo vypili. A samozrejme keď sú na hostine ľudia, ktorí potrebujú ísť domov skôr a iní by zas radi ostali do úplného konca.
Odpovedať
Profilova fotka
No na svadbách kde som bola sa to riešilo tak, že niekto zo známych bol na svadbe šoférom a ten nemohol piť a rozvážal ľudí. No a nakoniec ked išlo najviac ľudí naraz, tak vtedy sa zavolal autobus.
Odpovedať
my mame ludi tak do 70km od miesta hostiny, teda najlepsie by bolo zohnat autobus ale neviem si vobec predstavit ze by sme zahlasili odchod o druhej trebars a polka saly by sa zdvihla a odisla ci sa im chce alebo nie, z dopravy hosti mam asi najvacsiu hlavu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
No tak potom je potrebne tých ľudí ubytovať, alebo nech nepijú
Odpovedať
my sme mal od 1.00 hod objednany osemmiestne auto, ktore asi do polpiatej rozvazalo ludi domov. Dohodli sme sa na cene 650 Sk na hod. a bolo to fajn. Starsi isli najskor a potom to dobre padlo aj mladym
Odpovedať
kiwuska mohla by si mi pls poslat kontakt do IP? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne som ubytovala iba hosti zo zahranicia a cielene som hladala miesto dostupne taxikom (BA Devinska ...) takze gro ludi si vzali taxika tam aj spat + plus som mala jedno auto a 2 soferov (drink taxi) ktori zvaztali ludi domov ich vlastnymi autami prip. odviezli ludi co nemali auto a nechcelo sa im platit taxik (ale taky boli iba 2 ...) pokial mas miesto dostupne taxikom tak sa tym velmi nezatazuj, staci jedno auto a 2 vodici :o)
Odpovedať
doprava a rozvoz hosti: http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... ubytovanie: http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
no ide mi práve o to, že ubytko sa platiť nikomu nebude. riešili ste to niektorá aj tak, že ste proste hosťom dopredu povedali, že odvoz domov si musia zabezpečiť sami? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my to budeme mat tak, ze ubytko sa tiez platit nebude, bude asi jedna izba, ktoru zaplatime tete (maju tri deti, tak aby nesli v noci autom), a ostatni bohuzial budu musiet ist autami domov. svadba bude asi do pol noci. takze preto sme si povedali ze pojdu ludia domov. Soferi samozrejme nebudu moct pit. Rozpravala som sa s rodinou o tom, a je to tak dohodnute. My mame hosti z mojej strany mimo ba (v ba bude svadba) asi tak hodinu a nieco po dialnici.
Odpovedať
nasi hostia sa aj ponukli ze prijdu a odidu vlastnymi autami, len mne sa mi zda strasne obmedzujuce aby vodici nepili, a plus i tak budem trpnut strachom ci sa im cestou spat nestalo nic, ved clovek po celom dni unaveny ked ma soferovat no ziadna sranda
Odpovedať
Profilova fotka
babulina mas pravdu aj ja sa bojim a je mi to tiez blbe, ale vsetci to chapu. asi dvomi autami pojdu domov, a jednu tu izbu zaplatime tete s detmi. aj som rozmyslala ci by nemohli prespat u nas, ale neviem. priatelovi sa to velmi nepacilo, asi by museli spat niekotri na nafukovackach.mame take velke dve nafukovacky, normalne to vyzera ako postel, reklamovali to aj v telke. je to dost vysoke a celkom sa tam da vyspat. zo zaciatku ked sme spolu byvali sme na tom dost dlho spavali. bola by plna izba ludi, traja by spali na nasej posteli a dalsi traja by tam mali byt este, ale mame len dve tie nafukovacie postele. tak nieco budem musiet vymysliet. uvidime. ak priatela prehovorim, tak to tak bude, ak nie tak pojdu domov.
Odpovedať
Profilova fotka
adi a to chcete na svadobnú noc mať plnú izbu ľudí? Myslím, že aj vy budete dosť unavení z toho všetkého a ešte sa starať o toľkých noclažníkov.... Keď máte menšiu svadbu a bude len do polnoci, myslím, že to hostia prežijú, keď niektorí nebudú piť. Podľa mňa to bude lepšie aj pre vás. ;-) My sme to vyriešili tak, že nedaľeko hotela (5 min peši) sú ubytovne, ak budú hostia chcieť, ubytujú sa v hoteli kde bude svadba, ak nie, rezervujeme im ubytovňu. Na tú jednu noc to prežijú. Ubytko im platiť nebudeme, lebo by sme skrachovali. 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nie, my mame moznost ze ked chceme tak v tom hoteli nam daju pre nas izbu zadarmo
Odpovedať
Ahojte, no rozvoz ani ubytko nie je lacny spas. Ja som tiez stresovala, kde ubytujem cezpolnych - ale nakoniec budeme mat svadbu na velkej rekreacnej chate, tam je sala a tam aj ubytujem hosti. Svadbu mame totiz v Snine, zenich a jeho rodina je z ba + teta a ujo z Karlsruhe (Germany), moj krstny Cechy + dvaja ujovia s rodinami z Bardejova a okolia a este na svadbe bude moja rodina z KOsic. Ostatni su zo SNiny. Noclah na tej chate vychadza tak 200-250 na noc za osobu. Takze urcite tam ubytujem blavu, nemecko, cechy a asi aj bardejov - ti nemaju auta :-( no a rodinka z kosic, to sa musia oni rozhodnut, ci niekto z nich ostane abstinentom a v noci bude soferovat cca 110km, alebo ostanu aj oni. My zase nebudeme mat vela ludi, z ba dojdu len cca 10ti, takze nas to ubytko az tak nezrujnuje. V nasom pripade je totiz rozvoz nerealny. Na rozvoz miestnych, ktori nemaju auta, bude vycleneny jeden sofer.
Odpovedať
no tak toto je velky problem aj pre mna... draheho rodina je 100 km od miesta svadby... takze to asi zriesime ubytkom...ponukneme sa ze rezervujeme hotel, kto bude chciet....rodicom asi zaplatime a ostatni si budu platit sami..alebo nech si vsetci platia sami...
Odpovedať
ahojte u nas sa rozvos riesi tiez nejakym autom so soferom a potom taxikmi...aj ked tiez bude hostina dalej od miesta bydliska niektorych hosti...ale mozno sa da s nejakym taxikarom dohodnut na slusnej cene a porozvaza hosti domov kedy kto bude chciet alebo potrebovat...ved aj keby som mu dala 3000-5000 tak to asi bude skoro ta isat suma ako za ubytko alebo platit prenajom autobusu....toto je moja predstava este som to neskusala zariadit ci vybavit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
My sme rozvoz hosti riesili tak, ze sme si pozvali aj jedneho znameho, ktory robil sofera a ked niekto z hosti potreboval niekam odviezt - trebars aj domov deti, on to zabezpecil. Hostom, ktori byvali dalej od miesta svadby, sme zabezpecili ubytovanie a do penzionu ich tiez odviezol "svadobny" sofer. Ale ak by som svadbu robila este raz, urcite by som po polnoci zabezpecila viac soferov alebo taxikov, lebo ludia zacali odchadzat vsetci naraz a tak rozvazat musel kdekto, aj svadobna mama :-( a ak je na svadbe viac hosti z vacsej dialky, riesila by som to autobusom, ktori ich odvezie aj na miesto svadby, aj domov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?