Ako pozvať kolegov na svadbu? Aby prišli po 21.00

Profilova fotka
Ahojte. Poraďte mi prosím. Chcela by som na svadbu pozvať aj zopár mojich kolegov. Myslíte, že bude ok, ak im to len poviem, lebo chcem,aby ma prišli len tak okolo 21.00 pozrieť - neboli by na celej svadbe. Neviem ako sa to robí. Vlastne by prišla len taká vybraná "delegácia" - zástupcov :-D
Odpovedať
ahoj mata tak sa stretavame aj v dalsom fore ja som nad tym rozmyslala prave nedavno, pretoze len pred par dnami sme dali na papier (teda do wordu:-) ) zoznam hosti. a mozno zavolam potom na zabavu (+bufet) aj zopar kolegov.. presne o tej 21., 22. s kolegami sa sice mimo prace takmer nestretavam, ale inak su to blizki ludia, takze asi najlepsie bude, ak by sa tam objavili tak neskor. asi to mas tiez tak nie?
Odpovedať
ja som si tiez vybrala mne blizkych kolegov, ktori pridu na zabavu okolo 21-ej...Dala som im original oznamko a vyrobila som speci pozvanku+pridala som mapku, kde je restika, ze budeme radi ak si najdu vecer cas a pridu sa s nami zabavit tam a tam a ze ich o deviatej cakame ... ostatnym som poslala len oznamko mailom ;-)
Odpovedať
my sme malá firma, okolo 30 ľudí, takže dala som len jedno oznamko ako pre všetkých. a na svadobnú zábavu som pozvala len mne blízke kolegyne, t.j. 5 kusov. väčšinou všetci, ktorí prišli pozrieť, prišli okolo tej deviatej. manželovi kolegovia boli ale z Martina (my sme mali svadbu v Ružomberku), tak ich pozval na celú svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
levik, presne tak som to myslela ako píšeš ;-) Julova: to je celkom fajn nápad s tým špeciál oznamkom :-) No nás tam v robote je tak 20 - sú to všetko umelci (výtvarníci), lebo robím na katedre výtvarnej výchovy. Myslela som, že by som zavolala kolegu, s ktorým tvoríme "nepedagogický pár", lebo ostatní sú všetko pedagógovia a s ním si naj rozumiem, potom určite vedúceho (je veľmi dobrý a milý) a potom asi ešte dve kolegyne, s ktorými tak vychádzam najlepšie. Teda vychádzam tam úplne so všetkými dobre, ale títo štyria sú mi tam najbližší. V hoteli, kde bude svadba je aj taký malý salónik pre takýchto hostí. Len neviem ako to bude, lebo ja by som si s nimi aj zatancovať chcela, ale oni určite neprídu formálne oblečení- to asi nevadí :-N
Odpovedať
no ani ti moji nepridu formalne obleceni, ani to necakam a asi ani oni sa nenahodia tak uplne ako budeme my ostatni, hlavne ja :-D a zavolala by som asi jednu dve kolegyne a jedneho dvoch kolegov.. tiez som to uz kdesi citala, ze mali este specialnu karticku, okrem oznamenia a pozvanky k stolu, ze na zabavu.. inak este riesime, ze komu posielat vytlacene oznamko a komu iba .pdf.. ale to ma este cas :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?