Zháňam fotokútik - Orava, Liptov, Kysuce a okolie

Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit dobry fotokutik z Oravy, Liptova, Kysuc resp. taky, co si nezauctuje vela za cestu na svadbu do Dolneho Kubina? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luthien118 lookasy má niekoľko typov fotostien :-) skús pozriet
Odpovedať
Evinka, dakujem pekne! Uz som mu napisala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luthien118 rado sa stalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, fotokutik mame v ponuke k svadobnemu foteniu. Sme z Martina, Vasim smerom fotime casto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer prajem. Ponukam Vam moje fotosluzy. Pozrite si moju tvorbu tu na Moja svadba alebo na mojom webe. V tento termin som volny, velmi rad Vas odtotim. Ohladom blizsich otazok ma pokojne kontaktujte, rad Vam usijem fotbalicek aj cenovu ponuku namieru. Cesta do DK by bola odomna za 40 e som z TT. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Zábava sa dá robiť na veľa spôsobov. Základ každej dobrej zábavy sú ľudia a ich pozitívna nálada. Zábava s FunFace je skutočne originálna a my Vám ju môžeme vrelo odporučiť. Bude určite vítaným spestrením každej svadby a hostia si z nej odnesú veselé fotky, ktoré im budú túto výnimočnú udalosť ešte dlho pripomínať. Ak chcete pripraviť Vašim hosťom jedinečnú a originálnu zábavu s novinkou na slovenskom trhu, sme tu pre Vás. Práve FunFace fotobox ponúka neobmedzené fotenie s fotoboxom, vytlačené foto, on-line posielanie fotiek na mail, interaktívne rozhranie, zábavné rekvizity, tématické fotopozadia, obsluhu a 100% garanciu zábavy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?