Svadobný fotograf vo Vranove n.TV

ahojte,prosim poradim mi tu niekto nejakeho dobreho fotografa???nie na hostinu ale na fotenie mladomanzelov niekde vonku alebo v atelieri...Vranov a okolie.. dakujem
Odpovedať
skus manzelov Labanicovcov pozri si stranku nasa-svadba
Odpovedať
skus rado cerula, daj si do googlu, najdes... ;-)
Odpovedať
kmichaela: mylsim, ze sa nemusis obmedzovat na fotografov z VT pretoze mnoho fotografov nema problem s cestovanim, preto radsej kvalitu ako vzdialenost by som preferovala... a v googli ich je mnoho, staci zadat fotograf vychod alebo svadba fotograf vychod a mas to ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
a do kolko eur? radsej si najdi fotografa u vas v meste a nemusis platit este aj benzin 8-)
Odpovedať
ja mam z VT Igora Kopceka (atelier aj svadba). jeho fotky sa mi velmi pacia. ale neviem o tom, ze by mal stranku, na kt. ma svad.fotografie, aby si sa mohla presvedcit. ale ak si z VT, tak myslim, ze po meste ma nejake reklamy na miss vychod alebo take nieco.
Odpovedať
inak ja som par krat pisala fotografovi vychod na mail, kedze sa mi pacilo jeho foto, a neozval sa mi spat co ma prekvapilo kedze kazdy sa mi doteraz ozval. nakoniec uz mame fotografa z humenneho. mozno sa mi neozval preto, ze svadba aje pri roznave...ten z humenneho s tym nema problem a je aj za super cenu ked by ste chceli poradit napiste mi do ip.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?