Svadobny fotograf, s ktorym ste aj boli spokojni?

Ahojte, kto z vas mal na svadbe fotografa, a bol s nim aj naozaj spokojny? odporucte prosim. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
nenapísal si z akého okolia :-| možno preto ti zatial nik neodopovedal... Ja som z okolia Nových Zámkov či Nitry - viacmenej v strede 8-) Fotografov ktorých sme mali boli od nás z dediny - Komjatice. Je to veľmi priateľský mladý manželský párik, pri ktorom sa budete fakt super cítiť. A čo sa týka fotiek, boli sme nad mieru spokojný. Veď pozri náš svadobný album ... Čo sa týka ceny cca 450€ ak si dobre spomínam ale to bol maximálny balíček...Ešte aj posvadobné fotenie sme mali... a k tomu sme dostali aj vyvolané fotky v krasnom púzdre a všetky fotky na dvoch dvd :) Ale tak samozrejme záleží ešte od toho či si neni z opačnej strany SVK :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucil by som ti vybrat si fotografa a potom sa popytat klientov, ktorych fotil. Moze sa stat, ze to zrovna budu jeho kamarati a daju mu extra dobre hodnotenie, ale ak si narocna, vypytaj si viac nez jeden kontakt. Mozno s tym neikto bude mat problem posunut kontakt na klientov, ale ja by som sa kludne spytal mojich klientov, ci mozme posunut kontakt, kvoli referenciam a potom ta s nimi skontaktoval.
Odpovedať
Toto my nastastie nebudeme musiet nejak extra moc riesit, kedze nas kamarat je fotograf. Ono to vie celkom asi ulahcit situaciu, ak clovek nemusi vsetko zhanat u cudzich ludi a vedia mu takto pomoct aj priatelia. Jedina vec, ktora ma bude trapit je ta, ze ak si stanovme datum svadby, aby mal kamarat cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bazianka ved si najdite taky datum, aky mu bude vyhovovat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?