Svadobné fotografie za šera a tmy

Profilova fotka
Dobý den,chcela by som sa opýtať nevestičiek ktore to už majú za sebou alebo plánujú. Časovo nam fotografovanie vychádza dosť neskoro .. okolo 18-19 ( svadba je na konci apríla) ako ste to riešili aby tie fotky vyzerali pekne aj za šera alebo prípadne za tmy. Neviem ako to vyriešime kedže fotenie chceme vonku napr v niakom parku osvetlenom.. len sa bojím, ako to bude vyzerať viete mi poradiť? :) dakujem
Odpovedať
Najkrajsie fotky su popoludni a pocas zapadu slnka a dobry fotograf vas naopak bude odradzat od fotenia napoludnie (co vacsina parov chce z casoveho hladiska). Cize ak este bude trochu vidno tak to budu pekne fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak v tom case nie je tma, tak je to super cas. Ako sa uz vyssie pisalo, naozaj fokty budu super, lebo sa moze vyuzit krasne svetlo, ktore ponuka predzapadove a zapadauce slnko. Momentalne neviem kedy zapada na konci aprila slnko... Samozrejme toto je hlavne otazka na Vasho svadobneho fotografa. Vas profesionalny svadobny fotograf Vam vsetky tieto veci objasni a bude vediet dat moznosti. Daju sa fotit fotky aj za tmy, s vyuzitim umeleho osvetlenia - bleskov a dosiahnut naozaju zaujimave fotky. Odporucil by som vyuzit krasne prirodzene svetlo, ktore ponuka zapadajuce slnko a plus potom vecer spravit zaujimave fotky umelym osvetlenim. :) Pekny vecer zelam.
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina_955901 Dobrý deň, ak v apríli začnete fotiť okolo 18:00 budete mať cca hodninku a viac toho najlepšieho svetla, ktoré pri fotení možete mať. V Apríli slnko zapadá 19:13 - 19:56 podla dátumu, takže ku koncu apríla získate skoro dve hodiny krásneho svetla. Vy nemáte problém, každý dobrý fotograf by Vás nahováral, aby ste išli fotiť podvečer. Treba si ale dať pozor kde budete fotiť, ak sú v okolí kopce, može slnko byť na oblohe, ale fotiť už budete v tieni kopca. To by ale nemal byť problém stále sa ale dá fotiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Možností je hodně. Takto jsem to vyřešil na svatbě s neposlušnými kamarády, kteří neměli čas na západové focení a tak se to trochu protáhlo :D
Odpovedať
Moj bratranec sa fotil doobedu a pootom par fotiek okolo 17.00. Tak skus na dva krat
Odpovedať
je úplne zbytočné rozdeľovať to na dva krát.... hodinka fotenia je viac ako dosť času a ešte k tomu v ideálnom časovom rozmezdí pri západe slnka ;) O toto sa fotografi pobijú ak ešte nieje fotograf vybratý... bohužiaľ väčšina neviest ignoruje rady fotografa a chcú sa fotiť v najhoršom čase (okolo obeda)....takže nevesta ktorá sama navrhne fotenie pri západe slnka to je skôr rarita v pozitívnom slova zmysle 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Idealny cas, kedze asi vychytite prave zlatu hodinku alebo minimalne uz pekne podvecerne svetlo. Je to sen kazdeho fotografa, kedze vacsinou fotenia vychadzaju zial niekedy cez obed... Len si davajte pozor aby sa naozaj dodrzal casovy harmonogram, lebo clovek planuje a realita je nakoniec ina. Vsade sa zdrzite o 15 minut dlhsie a zrazu bude 20:00 a tma :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?