Svadobne fotenie...

Baby prosim o radu...kadernicku mam na deviatu, vizazistku o 10 a pytanie o 14:30. NEVIEM CI SA STIHNEME POFOTIT....kolko to trvalo vam, a viete mi poradit kam sa ist fotit...na konci aprila ci Drazovsky kostolik alebo Arboretum Mlynany? Dakujem za rady a skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam kozmeticku o 8 a kadernicku o 9.. saty mam za 5 min oblecene,lebo mam holy chrbat, tak mam len vzadu 5cm zips a fotenie mame o pol 11 max hodinu a pol :-) podla mna to staci. Cez hostinu nechceme odchadzat nikde. Podla mna staci 10-15 naadhernych zaberov v prirode a vsak potom budeme fotky aj s hostami. A kedze hotel mame v prirode, tak ak sa vydari pocasie, tak to je najmenej vybehnut na luku a pri zapade slnka spravit par zaberov.. Ale podla mna max. 2 hod. staci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Zapojím sa do debaty. Myslím si, že celkový čistý čas treba každému fotografovi aspoň 90 minút na svadobné fotenie + k tomu treba prirátať presun. V prvom rade, by sa nato trebalo opýtať fotografa ktorého ste si vybrali ako pracuje on x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@videostudiomavex presne tak, toto ma riesit vas fotograf :)
Odpovedať
dakujem pekne...nam islo o to, ze by sme chceli fotky na dvoch miestach,ktore su vzdialene od seba nejakych 40 km tam a 40 naspat...a to druhe miesto je asi 20 km tam a 20 naspat...preto som sa pytala :-) ze kolko asi casu bude na to treba...aj to mi povie fotograf pri osobnom stretnuti?ak hej tak super ;-)
Odpovedať
teda myslela som vzdialenost od bydliska ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka147 Osobne by som na tento termin a cas fotenia doporucoval viac Arboretum. Dovod je viac tiena na poludnie. Fotit pri kostoliku je najlepsie podvecer kedy tam vznikaju krasne farby ale na poludnie ked je slnko vysoko to bude pre vas oslepujuce a pre fotografa prepalujuce:) Z tohto pohladu je arboretum lepsie...vela tiena od stromov a od stavieb. Ked ste limitovany casom bolo by dobre aby ste si nasli miesto niekde na zaciatku a nezachadzali zbytocne daleko. Chodte si to tam pred svadbou pozriet a pokial byva fotograf niekde pobliz tak ho zoberte zo sebou nech si upresnite predstavy a nevznikaju zbytocne komplikacie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?