Svadobná hostina a fotenie v Považskej bystricy a okoli

ahojte, vie mi niekto poradit dobre miesto na fotenie v pb alebo blizkom okoli? taktiez by som potrebovala radu na miesto svadobnej hostiny. dakujem
Odpovedať
A kolko budete mat ludi?
Odpovedať
Skus si pozriet aj toto: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-)
Odpovedať
ahoj,budeme mat asi 45 ludi.
Odpovedať
Ifco, podla toho, ci chces mat hostinu priamo v PB, alebo niekde mimo (penzion v Marikovej a podobne). V PB sa daju hostiny robit v restike v Hoteli Student (treba ist zajednat co najskor, terminy su obsadene skoro na rok dopredu), alebo v jedalni SOU hned pri Hoteli Student, v Q-clube, v peruanskej restauracii, v restauracii Steiger, v novom Fast Food restaurante v komplexe Tri veze, atd. Moznosti je dost. Co sa tyka fotenia, tak ani my este nemame rozhodnute miesto, ale mozno to bude v Maninskej uzine medzi skalami, da sa aj v Orlovom, alebo len v parku pri pamatniku - to zavisi od tvojich narokov. Ak uz mate vybrateho fotografa, poradte sa s nim. Drzim palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte babule, rada sa pridam do fora, aj ked je uz asi neaktualne, ale nemate nahodou niektora fotky zo Studenta? Zaujimali by ma take kde vidno vyzdobu a tak. A takisto aj Vase skusenosti s personalom. Za info vopred dakujem.
Odpovedať
no už maš zajednaneho študenta? lebo tam už asi volno nebude teraz na leto
Odpovedať
jasne uz vyse roka!!!!!!!!
Odpovedať
aha. to som nevedela :-N my budeme mať v Banco del Peru a potom večer u draheho doma grilovačku s priatelmi :-) v študentovi som nechcela lebo za jedno budeme mať malu svadbu a keby aj velku tak na to že tam robia študenti je to jeden z najdrahších podnikov v považskej - a okrem toho moj brat sa tam ženil a polovica kolačov "zmizla" a zaratali aj to čo nemali - a pritom obsluha nanič ;-) my to budeme mať len v saloniku a moc sa na to tešim isto aj ty? inak si z Považskej? odkial presne z akeho sidliska
Odpovedať
No diky za info... :-) My budeme mat viac ako 80ludi, tak mi to maximalne vyhovuje - hadam sa tam pomestime. Peruanska je super, ale maju malu kapacitu - skoda. A takisto je dost draha, ale to v sucastnosti uz kazda restika. Svadbu som chcela urcite v centre mesta, tak musim ratat, ze to nebude lacne, ze? Co sa toho ostatneho tyka - mame tam spravenu znamost, tak by to malo byt fajn - moj otec nato dozrie ako ho poznam :-D A takisto zo strany mojho zlatka tam je pani z ich rodiny, tak sa toho az tak nebojim.
Odpovedať
tak to je super že to mate takto a čo už maš kupene a vybavene? bude svadba v kostole alebo na urade? a z ktoreho to sidliska ste s drahym?
Odpovedať
Ty asi nemas nejaku tu fotecku, co? Rada by som mala aspon malu predstavu ako to tam vyzera ked je spravena vyzdoba, vies? Jasne, ze sa tesim, ako asi kazda babula tu. Len si to este moc nepripustam, az sa este nieco nestane - uz raz sme totiz posunuli termin. Mali sme sa brat tento maj, ale nieco do toho voslo a nakoniec ani ten maj sa mi nepozdaval.
Odpovedať
nemam fotku...možno sa ozve niekto iny kto to ma ale ja som to ani nezhanala :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ak máte ešte niekto záujem o tip na fotenie tak pozrite môj album (krasovlaska). My sme sa fotili v areáli Bytčianskeho zámku kde krásne upravili okolie a vytvorili park. Dajú sa tam nafotiť nádherné fotky a nemusíte za to platiť ako napríklad v Orlovom. Odporúčam si to ale osobne pozrieť pred fotením, aby ste zistili či to naozaj spĺňa vaše požiadavky. A napríklad cestou do Bytče alebo naspäť do Bystrice je možné zastaviť sa v Manínskej. :-)
Odpovedať
Diky jerryjanka. Ja uz mam miesto na fotenie - bude to v Rajeckych Tepliciach - trosku daleko, ale fotky odtial stoja zakt zato - aj pri Afrodite, aj z parku - krasne. Ale pozeram, ze aj z tej Bytce ich mate pekne. Dakujem za tip.
Odpovedať
no ano aj my možno pojdeme do Rajeckej - je to tam krasne no uvidime
Odpovedať
Sorry, jerryjanka, predtym mi zamrzol pocitac, tak som si nevsimla, ze si pisala. Svadba v kostole - tradicna. Som zo SNP. Zatial sa majte, musim uz bezat. Dakujem za odpovede.
Odpovedať
jeeeeeeej aj ja som zo SNP kolko maš rokov?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?