Svadobná fotokniha. Ktorú si vybrať?

Ahojte, hladala som podobnu temu ale nenasla. Mate niekto skusenost s fotoknihou? Ak ano cez ktoru stranku? Lebo ked si date do goofla tak Vam ich vyhodi niekolko, aj tu je jedna reklama a podla stranky si je tazke vybrat. Ja by som chcela urobit knihy namiesto albumov pre rodicou manzela aj mojich a jednu pre nas, len za to nechcem zbytocne zaplatit. Ak mate akykolvek typ alebo radu, piste ;-) Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj.. ja mam celkom fajn skusenosti: happy-foto Pripadne v meste si skus pobehat fotostudia a popozerat si kvalitu a cenu fotoknih... pa
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez robenu fotoknihu a nedam na nu dopustit je to super vec robil mi ju moj fotograf,ktoreho som si objednala a on sam mi ju ponukol ci nemam zaujem je to sice o nieco drahsie ale stoji to zato,lebo na rozdiel od folie sa vam to nestoci nepoodlepuje a ani nepokrci.................... skus aj foto-lab aj tam robia fotoknihy,ale neviem v akej kvalite ale kukni moja ma stala 10 000sk aj s pracou fotografa komplet
Odpovedať
Profilova fotka
Fotoknihu si mozes "urobit" aj sama cez Fotolab, alebo DM drogerie. ;-) Na ich strankach najdes software, ktory si mozes stiahnut a v nom pripravit svoju fotoknihu ( zoradis si fotky podla seba, upravis si velkosti, mozes si ich poootacat atd..) . Myslim ze vo fotolabe ti daju tento software zadarmo aj na CD. To potom posles cez net, alebo prinesies na CD k nim do zberne a do nejakych 10 dni ju budes mat hotovu... :-)
Odpovedať
ja som si dala urobit fotoknihu so svadobnymi fotkami cez moja cewe fotokniha. ked si das do google fotokniha tak ti ju vyhodi ako prvu. je to krasne spracovane aj fotky su kvalitne vytlacene. cez net /ich stranku/ si stiahnes softver a urobis si jednotlive stranky podla svojich predstav. mas tam rozne podklady, rozne rozlozenie fotiek, mozes si vybrat format knihy,spôracovanie vazby, pocet stran, je to super. potom si to ulozis a posles cez net. urcis si miesto kde si to vyzdvihnes a tam ti to poslu. ja mam tu najvacsiu /A4/, tvrdu vazbu, 66 stran, mam tam okolo 200 fotiek a stalo to 1.800,- . na prvy pohlad sa to mozno zda vela ale keby si mala dat robit vsetky fotky a kupovat album, tak to stoji viac
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s mtom, cewe fotokniha je naozaj velmi pekna a dobre je, ze si to cez ten softver vsetko navrhujes sama. Fotky tam mozes dat do prednastaveneho layoutu, alebo si ich posuvat, rozsirovat, zosekat, zmensit,zvacsit, prekryvat, dat ciernobiele alebo sepiu... Naozaj je to velmi dobre spracovane a tiez si myslim, ze cena za takyto album je adekvatna kvalite knihy :-) .
Odpovedať
dakujem za infosky....cez vik sa idem vyblaznit:-))))))))) a po dovolenke ich mozme odniest svokrovcom aj nasim...super:-)..ak by som potrebovala radu este sa ozvem:-))))))))
Odpovedať
a ako sa pohybuje cena tej knihy?
Odpovedať
Profilova fotka
hm to by som si dala aj ja podla vlastneho spracovania nie zly napad,este mam na cd kopu fotiek nieco by som z toho vyspekulovala,lebo cena je to velmi dobra
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja som prave vcera objednala tri fotoknihy cez HAPPY FOTO.. dufam, ze budu pekne a kvalitne.. skusenosti mam zatial len s objednavanim fotografii.. program na spracovanie fotoknihy si treba stiahnut, je zrejme podobny ako tu bolo uz spominane, kniha moze maz rozne rozmery, pevnu alebo makku lepenu vazbu, kruzkovu alebo zosivanu, pocet stran 24, 48, 64, 80, 96 alebo 120, je mozne vybrat si pozadie a efekty na kazdu stranu, fotky je mozne rozlozit automaticky a potom poupravovat alebo jednotlivo vkladat.. potom ulozit a poslat cez net, pride mi to na dobierku.. teraz maju dokonca 50% zlavu.. ceny sa pohybuju od 499,- do 1399,- (po zlave) je to uplne jednoduche, len sa s tym treba trochu pohrat, ale velmi sa mi paci, ze sme si mohli takto vytvorit vlastnu fotoknihu.. vyrobili sme aj pre rodicov.. bude to urcite krasna spomienka..
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame doma dve fotoknihy z CEWE fotokniha. najviac ma bavilo ju pripravovat, hrala som sa s tym snad mesiac :-D , aby bolo vsetko tak, ako chcem. Ma krasne pozadia, rozne varianty velkosti a typov vazby. Priatel ju dostal ako darcek a bol z nej uplne mimo, strasne sa mu pacila.. samozrejme aj mne. ...ale... tak ako pisal stupel, ta kvalita fotiek je ozaj len priemerna, nie su uplne ostre. Podla mna sa nic nevyrovna kvalitnej papierovej fotografii, aj ked ta kniha je ako spomienka velmi pekna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Caute baby, pridavam sa trochu neskor ale aj ja som hladala nieco o fotoknihach. Podla mna je to super vec a uz som si dala jednu urobit vo fotolabe - myslim, ze sa vola CEWE Fotokniha. Dost dlho som ju tvorila ale vysledok bol skvely. Neverila som vlasnym ociam!!! A je to celkom jednoduche...zadarmo som si stiahla z fotolab software a uz som tvorila :-D A teraz cez tento software objednavam darceky pre moju rodinu x-) Maju tam fakt skvele veci!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ja tiež chcem fotoknihu a videla som na Svadobnom Veltrhu v Ba :-) Boli ste tam niekto minulý týždeň ???
Odpovedať
Profilova fotka
foto knihu maju teraz za polovicu na stranke happyfoto
Odpovedať
@michell87 bola som...co potrebujes konkretne vediet?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ingema • Včera o 20:19 Ahojte do dnes som sa nedopatrala ku cenam fotoknih, ako je to vlastne uctovane, kolko zaberov je vo fotoknihe, ci je v cene aj cd, vobec netusim ako sa uctuju narocne skladane zbery 3 v 1 .., alebo kolko stran je mozne objednat, hlavne ma zaujima, ak vam niekto ponukal z fotografov cenu, ako to je zo zabermi, lubovolne si ich vyberate?, alebo vyber urci fotograf, je mi v tomto smere nejasne a nikde som sa o tom nedocitala, aj efekty vybera fotograf? atd Kto ma dobre skusenosti a cennik, nech sa mi ozve dakujem Nechcem knihu s obycajnym listom, ale tvrdy list, ked to otocis, mas aj velku , dlhu fotku, cez dva stranky. feroo • Dnes o 14:39 ahoj ingema. k cenam: musis ratas s cenou od 100 do 400 az 500€.Do velkej miery zavisí od obalu a rozmeru knihy, poctu strán a druhu papiera. ohladom výberu fotografii sa ti urcite kazdy fotograf bude snazit prisposobit, no mala by si verit jeho oku a skusenostiam. na efektoch sa urcite dohodnete - mal by ti tiez vediet ukazat rozne druhy spracovania. bezne sa robia knihy v rozsahu minimalne 30 stran na ktorych je tematicky zachytená celá svadba. Pri dobrom grafickom navrhu fotoknihy je udaj o mnozstve fotografii irelevantny - to je havna vyhoda oproti klasickemu albumu. dufam, ze som pomohol :)
Odpovedať
Daujem feroo,dakujem za info, ale tu sa rozprava o obycajnej väzbe, no mna viac zaujima ta profesionalna kniha, v ktorej su zaliate originalne fotografie a je to na tvrdych strankach. Tak teraz aj kvaapalma pisala si ze mas fotoknihu, nie taku ako z happy foto, ani cewe, to su obycajne, mala si tvde stranky, vyzera to ozaj profi, kolko zaberov si tam v skutocnosti mala a kolko stran?Zaujima ma to preto, lebo aj u nas vo fotostudiu ponukaju takuto knihu, tam som to videla bolo to pekne, chcem si porovnat ceny a podmienky, mala si k tomu aj cd-cko so vsetkymi fotografiami?, alebo teda zabermi?Je to tak, ze si nevyberame zabery, ake sa nafotia, nechava sa to na fotografovi?
Odpovedať
info, ktore som ti posielal su prave pre "profi" knihu, nie cewe alebo happyfoto. to znamena v prvom rade: fotografia klasickym chemickych procesom (kvalita), vyber z roznych druhov papiera, tvrde strany - ked otvoris dvojstranku, vytvori sa jedna rovna plocha, profesionalny grafikcy navrh. vazba knihy podl predstav. cena sa neda povedat - ako som vravel. závisí od rozmeru, vazby (obal), druhu papiera, ak to pritiahnem za vlasy aj od zlozitosti graf. navrhu... Naozaj, fotokniha sa od zaberov neodvíja. Povies si kolko "stranovu" fotoknihu chces, aky typ grafickeho stavrnenia a podla toho sa tam zmesti isty druh fotografii. v lepsom pripade to za teba urobi fotograf. No pripominam, nejde o mnozstvo fotografii ako pri fotoalbume, ide o zachytenie celeho svadobneho dna co najzaujimavejsim spodsobom. koli tomu je cislo o pocte foto irelevantne. Po dalsie, fotokniha je iba dalsim produktom (tym najlepsim) zo svadby. takze to, ci dostanej aj dalsie talcene fotografie, obraz, CD... zavisi iba od tvojej dohody s fotografom (minimalne CD ci DVD by si dnes dosat mala)
Odpovedať
Zdravim vsetkych. Ja som si stiahla CEWE fotoknihu a pracujem s nou uz par rokov /vsetky fotky si spracovavam uz len takto/. Aj zo svadby by som si ich takto chcela spracovat. V BA na SNP vo fotolabe maju vystavene vsetky druhy /velkost, obal.../. Foftware je uplne jednoduchy. Z mojho pohladu aj kvalita je uplne vyhovujuca /samozrejme, treba mat kvalitne fotky - min. 2-3 MB/1 foto/. Ja ani nad nicim inym neuvazujem a urcite foto knihu odporucam. Je to 100x krat lepsie ako "klasicky" vyvolane fotky. Robit si ju budem sama kvoli cene a aby bola 100% podla mojich predstav.
Odpovedať
ja sice fotoknihu nemam ale oslovili nas nedavno v digital studiu, ci mozu nase fotografie pouzit na propagacny fotoalbum a po tyzdni nam ukazali vysledok neviem sice ake su ceny lebo teraz mame ine starosti ale u nich sa da spravit fotokniha.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nevie mi nahodou niekto poradit, kde by som mohla zohnat knihu svadobny bedeker? vdaka
Odpovedať
@ferooo aky je rozdiel medzi "profi" fotoknihou a ceweckovou, happyfotovou a pod-ne? @naa urobili vam fotoknihu? a v akej cene?
Odpovedať
nie este sme si ju nedavali robit ale ak si dobre pametam tak cena a4 myslim ze 30 stran stalo 5000-5500 nejak tak...
Odpovedať
lomnicka rozdiel som napisal hore. ja vobec neznevazujem cewe knihu, ako pamiatka z dovolenky je to viac nez fajn. zaroven nechcem znevazovat vase esteticke citenie - urcite sa nemusi zhodovat s vkusom toho, kto by vam knihu navrhoval. Co ale urcite rozdiel je, su moznosti programu pre navrh cewe fotoknihy a moznosti "dospeleho" fotoeditora, ktory je obmedzeny iba schopnostami a fantaziou dizajnera (grafika, fotografa......). Ak je zakaznik citlivý na cenu, cewe ci happy je idealna volba. No malo by byt pravidlom, ze ten, ktoreho tato praca ziví, by to mal zvladnut krajsie (profesionalnejsie). ci by ste povazovali za vyhodu aj nasledovne, necham na vas: rozne rozmery, rozne obaly, rozny papier, rovna plocha (bez stredu) po otvoreni, tvrda strana, kvalitna tlac...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
kde sa da vidiet ukazka tej profi fotoknihy, o ktorej sa tu hovori? neviem si to vobec predstavit. ja som si doteraz robila fotoknihy tiez len cez stranku fotolab - to je zrejme rovnaky softver, ako sa tu spominal. naposledy som si dala urobit fotoknihu na fotopapieri, lebo som na nu dostala zlavovy kupon, stranky tiez boli tvrde, hrube, s upravou som sa pohrala aj priatel nieco pomohol vo photoshope. takze tych 100-500 eur, co sa tu hore spomina mi pripada ako uplne sialena suma. svadba je sice iba raz v zivote - v idealnom pripade :-) - ale toto mi pripada, akoze fotografi uz nevedia co od dobroty a ako z ludi vymamit peniaze. ked si to clovek robi doma sam, tak ma z toho dobry pocit, ze si fotoknihu vytvoril sam a je to jeho kreativne dielo. urobim si to podla svojho vkusu a ako hovorim, s kvalitou som doteraz vzdy bola spokojna, nerobia to predsa niekde na kolene. prislo mi to tusim z nemecka. za 100 euro budem mat velky format aj dostatocny pocet stran aj fotopapier.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
táto téma aj mňa zaujíma, je to krásna pamiatka, ajkeď naozaj trošku drahá, ale čo je v dnešnej dobe lacné? Myslím tým služby počas svadby.
Odpovedať
neviete či take "profi" fotoknihy nerobia v nejakých fotolaboch, bo by som si to chcela kunuť aj na živooo-
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?