Svadobná fotografka Gajdošíková Eva. Máte skúsenosti?

Ahojte. Nemáte niekto skúsenosti s touto fotografkou? Videla som tu jeden album a od jeho majiteľky som sa dozvedela, že ich fotila p. Gajdošíková. Chcela by som vidieť viac jej fotiek, žiaľ, neviem ju vôbec nájsť na nete. Ďakujem pekne za všetky rady a názory ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Viem, že je niekde na webe, už som to tu aj dávala...fotila kamarátke celú svadbu, fotky krásne, jediné čo s mi nepáčilo bolo, že DVD nemalo žiadnu hudbu, čiže to bolo také tiché, chýbal podmaz..., ináč myslím tú z Dubnice...a za foto celej svadby /nemali kameru/ platili 500eur...
Odpovedať
Ďakujem krásne, idem to skúsiť pohľadať pod tým Čechovským... ak sa podarí. My by sme chceli len portrétne fotky, takže v pohode :) misha2581: nemá tu tá tvoja kamarátka náhodou fotečky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@kast ahoj prosím ťa našla si tú fotografku evku gajdošikovú z dubnice? Ja akurát hľadám na nete, ale nemôžem ju nájsť a chcem sa jej tiež popýtať, lebo viem, že robí super foto. mala ju moja švagriná, urobila im krásne foto v hoteli tatra v trenčíne. v cene mali aj svadobnú knihu, krááááásnu. ak si našla na ňu nejaká kontakt, poraď mi prosím. Ďakujem
Odpovedať
@veonka ja som písala Čechovskému a pýtala som sa na ňu. On ti na ňu dá telefonický alebo mailový kontakt, lebo ona naozaj nie je na nete... ja som ju tam tiež vtedy hľadala, ale nula bodov. No my máme nakoniec niekoho iného... ale ak ju chcete, určite napíš Čechovskému ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?