Svadba v kúpeľnom parku Bojnice 05.05.2018

Dobrý deň, hľadáme svadobného fotografa, ktorý má voľný termín na prvú májovú sobotu 2018 - najlepšie lokalita PD okolie alebo TN kraj. Komunikáciu preferujem najmä mailovú a rada si pozriem aj nejakú prácu, aby som mala približnú predstavu a vedela porovnať Vaše práce i ceny. S priateľom žijeme v BB, takže pre bližšie info poprosím kontakt na miriama.prievalska@gmail.com. Vopred ďakujem a teším sa na Vaše ponuky.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriama2612 Pri výbere fotografa si nevšímajte iba dokonalé nastajlované portréty. Platíte fotografa za celodennú prácu, žiadajte od fotografov celé svadby a pozrite si ich niekoľko, aby ste mali istotu, že fotograf má konzistentný štýl a nespravil pekné fotky iba vďaka prostrediu. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto. Viac informácií posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
Termín mám voľný ;-) , skúste pozrieť aj môj web.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriama2612 Nevesty, nezabúdajte, že každý fotograf má svoje silné a slabé stránky. Je pomerne ľahké zistiť, ktoré sú tie silné stránky (predpokladajme, že sú to úžasné fotografie). Trik je ale v tom získať aj predstavu o tom, aké sú slabosti daného fotografa, a potom sa rozhodnúť, či s nimi môžete žiť. Môžete to urobiť napríklad rozhovorom s fotografom. Kľudne sa ho opýtajte, aké sú jeho slabosti, profesionál vám povie. (Ak povie, že nemá žiadne, tak utekajte :). Viac postrehov a rád sa dočítate aj na blogu na mojej webstránke. Moju ponuku vám posielam v správe.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád Vám ponúknem svoje fotografické služby, v prípade záujmu alebo otázok ma kedykoľvek kontaktujte...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň pochádzame priamo z PD máme tu aj ateliér ak by sa vám naša práca páčila sme tu pre vás . Sme mladá dvojka plná nápadov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
dobrý deň ak by ste mali záujem váš termín máme ešte voľný a do konca roka ponúkame aj zľavu na svadobné balíčky a sme priamo z PD
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?