Poraďte miesto na svadobné fotenie v okolí Piešťan

Dobry den,vedeli by ste mi poradit neake pekne miesto na svadobne fotenie?Som z Piestan,teda malo by to bit v okoli a myslela som neaky park kde su kvety stromy alebo voda vodopad.Napadli ma aj Piestanske kupele,sice je tam pekne ale vela ludi a bolo by blbe keby sa na nas cudzi ludia co tam prechadzaju by sa pozerali ako nas fotia.Dakujem za kazdy odpoved.Svadba bude 4teho juna.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, v Piestanoch sme fotili pri hoteli Park, mozno to pomoze :-) http://vladoivanphoto.sk/album/view/101
Odpovedať
Mate najkrajsi park aky poznam,chodia sa k Vam fotit aj pary s daleka.Takze urcite to vyuzite.Bola som so sestrou viackrat fotit v Pn u Vas v pakru a prechadzajuci ludia vobec nie su na pritaz.Zatlieskaju mlademu paru ,popraju vela lasky a rozveselia mladomanzelov.Fakt same pozitiva....Porozmyslajte nad tym...Krasnu svadbu ....
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že ak budeš oblečená v svadobných šatoch... budeš mať pri sebe vysnívaného chlapa tak Ti bude jedno či sa na Teba ľudia pozerajú alebo nie, a Ty budeš úplne akoby mimo v deň svadby, takže myslím že vám to vadiť nebude... nie si tam ani prvá ani posledná čo sa tam fotí, možno sa aj s nejakým párom stretnete... ešte si s tým čo je hore dohodni pekné počasie a teš sa na svoj veľký deň... ;-)
Odpovedať
Tesit sa tesim uz aj teraz,ale nebudem to nejak extra prezivat.Budeme mat iba malu svadbu obrad a posedenie.To nam staci.Len fotky chceme mat pekne na pamiatku,pre to hladame vhodne miesto.
Odpovedať
ja mam pekne fotky aj z Cervenej vezi :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@bmprsvzf Aj my sme sa tam fotili.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, aj ja Vám rád ponúknem naše foto a video služby. Našu tvorbu si môžete pozrieť na našej stránke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?