Poradíte fotografa v Bardejove?

Ahojte :-) viete mi odporučiť nejakého dobrého fotografa a kameramana v Bardejove?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, naj v BJ je Delej, ale je dost drahy a maximalne plny ... ja som to poriesila, tak, ze kamaraman ma aj fotografa, su sice zo Svidnika, ale su naozaj dobry ... teraz v lete som bola na svadbe, kde kameroval ten isty kameraman, sice fotograf bol iny a co som sa rozpravala s nevestou, tak ze dvd maju pekne, zatial som ho nevidela, ale snad bude naozaj pekne .... robia za nich aj chalani z rodiny, takze verim, ze mi to spravia dobre ... :)
Odpovedať
Tak my mame rezervovaneho Vlada Droblienku tu je jeho stranka http://www.facebook.com/pages/Vladim%... ale pekne fotky robi aj Slavo Macek http://www.facebook.com/macekphoto a morenka1108 nie je ten kameraman pan Kurilec? lebo my ho mame na svadbu ako kameramana a jeho manzelka foti ale ju sme si nebrali, ale robia krasne fotky aj DVD :)
Odpovedať
Delej je vážne dobrý ale tak ako píšeš aj dosť drahý, Vlada Droblienku som mala vytypovaného už skôr ale chcela som ešte počuť nejaké iné nápady :-), ale dnes som sa rozhodla, že to necháme predsa len naňho, fotky su krásne a aj cenovo je prístupný. Dúfam, že bude mať ešte voľné. A šatky kde zháňate?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
pavol delej :)
Odpovedať
a ani taky drahy nie je nato, ako foti. budem ho mat aj ja :)
Odpovedať
a tak predsa len každá máme iné predstavy a samozrejme iný rozpočet :-D poradte aj nejaké dobré miesta na fotenie 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ak ide o miesto....my sa budeme fotit v Raslaviciach pri klastore a kastieli.....Vlado tam dost casto foti a su tam naozaj krasne fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelka03 my chceme Drobienku, aby nam urobil svadobne oznamenia, videla som par, co robil a velmi sa mi pacili, takze pre neho som rozhodnuta, co sa tyka oznameni aj to sa mi paci, kazde oznamko je ine a mozes sa podielať na jeho priprave ... :) tak my mame krasne mesto, takze urcite sa budem fotit niekde na namesti, klasika fontana, ale chcem aj fotky pri fontane v noci .... nys kameraman zaroven naplanoval, ze sa pojdeme fotit, aj niekedy v stredu, po svadbe, niekam do prirody ... sice budem si musiet zohnat nejake ine biele saty, lebo svadobne mat uz urcite doma nebudem, ale aj tak sa mi ten napad velmi paci, lebo pred svadbou budeme obaja v strese a tak uz budeme uvolneni ... :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@13ivana05 nie nieje to Kurilec, je to Halcik, ale je fakt dobry, strasne akcny v dobrom slova zmysle, ma modernu techniku a dobre napady, ale aj pri mojej narocnosti :) to bude musiet urobit tak, ako ja budem chciet :) kameruje za neho aj sesternicin manzel a druhej, zas za neho foti, neskutocne krasne fotky, takze ocakavam, ze sa chalani posnazia, lebo inak dostanu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelka03 satky mam z Po z Princess, lebo Bj je to sa tyka siat uplne pozadu ... ani v jednom salone som tu nebola, lebo to bolo podla mna zbytocne ... tam maju skvely pristup, krasne saty, sice si priplatis za pozicanie,ale za tu cenu to aj stoji ... kde mate svadbu????
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dobry den, ponukam fotosluzby www.photocipe.com alebo www.svadobny-fotograf.org S pozdravom Mgr.art.Peter Cibak
Odpovedať
Profilova fotka
Našou hlavnou oblasťou je svadobná fotografia, v ktorej sme za netradičné miesta na fotenie a za bláznivé nápady. Pozrite si naše fotogalérie na a ak sa Vám bude páčiť naša práca a budete mať záujem o naše služby, tak nám napíšte alebo zavolajte a my Vám vypracujeme cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, rada Vám ponúknem naše foto (dcéra) a video (otec) služby. V prípade Vášho záujmu nemáme problém za Vami pricestovať pretože pôsobíme na celom Slovensku. Spolupracujeme aj s viacerými firmami :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Na mojom webe nájdete galériu spolu s cenníkom :) Budem sa tešiť na vašu odozvu!
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, špecializujem sa na svadobnú fotografiu, pozrite si môj web alebo portfólio prípadne hodnotenia na FaceBook stránke , ak Vás moje práce zaujmú, veľmi rád nafotím Váš veľký deň...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@morenka1108 prosim ta,kolko berie za svadbu halcik?
Odpovedať
Profilova fotka
Vladimir Droblienka :)
Odpovedať
Vladimir Droblienka, odporucam aj ja. Nadherne fotky mame a je to strasny pohodak:-)Cele fotenie bolo v pohodicke a na svadbe ho ani vidiet nebolo a uzasne fotky urobil. Hoci na fotky sme cakali dlhsie, ako povodne vravel, ale ked nam dosli, tak sme sa nanho nevedeli hnevat, ake boli uzasne...
Odpovedať
Profilova fotka
@forbym my sme mali svadbu vo 2012 a vtedy zobral okolo 500€, samozrejme cena bola aj za video .... Len my sme boli vynimka, pretoze za neho robili chalani z rodiny a oni si nepytali honorar, takze cena bola tomu prisposobena ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?