Poradíte fotografa na fotenie mimo svadobného dňa v Prešove?

Profilova fotka
Ahojte,chcela by som sa opytat ci fotografi beru menej penazi ak je fotenie v iny ako svadobny den?Pripadne kto by mi vedel odporucit niekoho do 100eur (rozpocet nepusti ).Svadba je v Presove,6.9.2014 cize fotenie par dni skor.Dakujem.
Odpovedať
neviem ako ini, ale ja beriem urcite viac. no a kazdy mame tu svoju laťku, pod ktoru nejdeme. mozno sa najde niekto, kto nafoti aj za 100€ (nejaky student, nadsenec, niekto nie PROFI z rodiny...), ale ak budete chciet PRO, neratajte ze 100€ bude stacit.
Odpovedať
Profilova fotka
to si myslela len portrety alebo cela svadba za 100 eur? Ak cela svadba stotozbujem sa s matuskusnir ak iba porterety tak mozno by si po dohode niekoho nasla....a niektori fotografi beru viac ak chces mat fotenie mimo svadobny den
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den mila nevesta. Moje naklady na pracu, techniku, asistenta a cestu do Presova z Kosic (odkial som) sa do 100,-Eur veru tiez nezmestia, moja ponuka pre Vas by mohla byt 170,-Eur za 50 vyslednych zaberov s retusou a upravami na DVD s obalom a potlacou. Mam vsak jedneho sikovneho ziaka - studenta fotky, ktory je z PO, myslim, ze jednoduchsie fotenie by zvladol. Ma nejake skusenosti so svadbami, iste by Vam poslal ukazky svojej prace.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?