Máme sa fotiť pred svadbou alebo po svadbe?

Neviem a stále váham či sa isť fotiť pred sobášom alebo až po...
Odpovedať
Profilova fotka
Na to ma kazdy iny nazor, niektori sa fotia dokonca v iny den. My sme sa fotili az po sobasi, niekedy okolo siestej a nelutujem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Z jednej tohtorocnej svadby kde sa mladomanzelia boli fotit po obrade sa mi zdoveril jeden z hosti ze to cakanie na prichod mladomanzelov bola velka somarina a vobec sa im to nepacilo. Jest a pit nemohli... hudba sice hrala ale nikto sa nechytal... samozrejme ze keby sa ho pytali tak im nic zle nepovie... ale mysli si svoje... a to neboli prec viac ako hodinu. Nech si kazdy urobi nazor.... ja som za fotenie pred obradom alebo v iny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčame pred obradom. Ak situácia dovoľuje tak v iný deň je to ešte vo väčšej pohode!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola uzase v septembri na svadbe kamoske , a oni sa sli fotit ked sme spolocne dojedli polievku, potom sa nenapadne vytratili nik si to ani nevsimol, lebo nam na stol nosili uz druhy chod :) potom sa kazdy napil :) alebo vypila zacala hrat hudba ktora normalne pozyvala do tanca na prve tanecne kolo , takmer vsetci sli a tancovali sme asi pol hodinu , proste kazdx sa sa bavil a zrazu tam prisli aj oni, nevesta si to pochvalovala ze nemusela stresovat s fotenim uz doobeda, teda nemuslea ist zavcasu ani ku kadernicke a na make up...ono zalezi to asi aj od ludi-hosti my sme sa bavili skvele, ....
Odpovedať
jednoznačne pred :-) radšej si dohodni kaderníčku skôr a bude to :-D nechceli sme nechávať hostí, aby na nás čakali a takto to bolo super, aj keď som bola trošku v strese, ako to budeme časovo stíhať, ale dopadlo to fajn ;-)
Odpovedať
My sme sa boli fotiť pred obradom .... bolo to super, aj keď zo začiatku s tým maminy nesúhlasili, nakoniec skonštatovali, že to bolo super vymyslené 8-) Nikomu sme nechýbali a všetko sme si pekne krásne v kľude užívali :-D a hlavne, sme všetko stíhali :-p
Odpovedať
Profilova fotka
záleží v akom období - keď sú dlhé dni, tak môžete kľudne aj po obrade.. najlepšie je začať pred obradom, a keď je chuť a čas, doplniť to fotením aj po obrade :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je veľmi dôležité si najskôr položiť otázku: čo od portrétneho fotenia očakávam. Ak sú vaše nároky vyššie tak hodinka po sobáši na nafotenie dostatočného množstva materiálu prípadne rôznych scén stačiť skôr nebude. Čas potrebný na fotenie sa v ideálnom prípade pohybuje niekde okolo troch hodín a aj to nie je veľa času na zmeny miest na fotenia a podobne. Ideálne je ak si môžete dovoliť fotenie v iný ako svadobný deň a vyhradiť naň čas okolo 4-5 hodín, vtedy sú výsledky naozaj kreatívne a zaujímavé pretože ani vy a ani fotograf nieste vystavený časovému stresu ;-) Poprípade zvolte fotenie pred sobášom čo z vašej strany a aj zo strany fotografa vyžaduje naozaj skoré vstávanie a prípravy ale časovo je to optimálnejšie riešenie ako odbiehať z hostiny. Každopádne držíme palce, aby ste sa dobre rozhodli :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?