Mali ste na svadbe fotografa len na outdoorové fotky?

(Či ste sa boli fotit len vonku...:) )
Odpovedať
Profilova fotka
My sme raz fotili par ktory chcel iba portretne fotky vonku no nakoniec sa rozhodli aj pre fotky z obradu po ktorom sme urobili spolocne fotenie s rodinou. Bola to mala svadba a v kruhu najblizsej rodiny. Zacali sme asi o 13tej a skoncili o 16.30.
Odpovedať
Profilova fotka
@ludka98 ako fotograf mávam pre páry aj iba portrétne svadobné fotenie. Keď mám napríklad obsadený termín v sobotu, tak vybehneme a nafotíme sa v iný deň. Samozrejme nevidím nič zlé si nafotiť iba portréty od fotografa v sobotu. Záleží, že aký výstup by ste chceli od fotografa a aké fotky chcete mať od svojho fotografa na pamiatku :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja poznam par, ktory si zaplatil iba za fotky vonku, iba take tie romanticke a na svadbe uz fotograf vobec nebol. no mne sa to nepacilo, lebo potom nie su ziadne spomienky.
Odpovedať
@ajula3 ako prečo? Však aj takéto fotku sú o spomienkach nie? Proste niekto nemá rád momentky zo svadby. No ako k téme, tak podľa mňa stačí jeden dobrý fotograf a ten by mal vedieť spraviť fotky ako vonku, tak aj na oslave
Odpovedať
Profilova fotka
@hluzina vsak ano su, ale na fotkach ste iba vy dvaja a nie hostia, ktory ten den prezili s vami. tak preto som to tak napisala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?