Kedy sa fotiť ?

Práve rozmýšľam kedy je vhodné ísť sa fotiť? Pred obradom, po obrade? Keďže mám šaty z požičovne, nebudem mať veľmi na výber a fotiť sa musím len v sobotu, príp. v piatok podvečer, čo mi príde zasa na rýchlo a dosť stresové. Fotiť sa v sobotu po obrade, resp. po večeri môže narušiť zábavu na hostine a fotenie pred sobášom ? Je to síce staromódny názor, ale príde mi to tiež divné- fotiť sa s obrúčkami a už ako manželka i keď ňou nie som v podstate, taktiež by ženích nemal predsa vidieť nevestu, až v kostole. Zaujíma ma ako to riešite Vy? Je to síce maličkosť, ale i tak dokáže narobiť starosti a najmä dilemu v mojich myšlienkach.
Odpovedať
@monic1804 napisem ti ako som to mala ja....pred obradom sme sa boli fotit v meste, ale to boli take fotky.....stres pred obradom...no proste sme si to velmi neuzili, aj ked to potom na fotkach nebolo vidno ale aj tak.....boli sme sa potom fotit v pondelok po svadbe.....fotenie sa nedalo porovnat so sobotou, uplne nieco ine uzivali sme si to, a to bolo potom aj vidno na fotkach....co sa tyka siat, tiez som mala z pozicovne, vobec s tym nemali problem saty som vracala v utorok....okrem toho aj kebyze vracias saty v pondelok tak su tam do 17 to kazdopadne stihas.....a keby mali pindy tak za tie peniaze co si poziavas by som im to patricne dala najavo a ak by neboli ochotne sla by som do inej pozicovne, uz len z principu!
Odpovedať
@snehovagula1 no veď toho sa bojím, že si fotenie neužijeme, budeme v strese a fotky budú nakoniec nanič, ale skúsim sa spýtať aj v salóne, koniec koncov zato sa nestrieľa :-))
Odpovedať
@monic1804 urcite by som na nich pritlacila, uz si zaplatila zalohu?foto po je uplne o inom....a pocas svadby na to nie je cas a nehodi sa mi to, ist prec od hosti na dve hodiny a pod.........
Odpovedať
@snehovagula1 no veď to ani mne to nepríde veľmi vhodné, bola som na takej svadbe a dosť upadla atmosféra ... áno zaplatila som zálohu, našla som si neskutočne krásne šaty tak načo čakať, ale naozaj skvelý personál majú v salóne a perfektný prístup takže si nemyslím, že by mal byť s tým problém :-)
Odpovedať
Mne saty bez reptania a bez priplatku nechali do utorka. Fotili sme sa aj v sobotu (lebo v pondelok malo prsat), ale urobili sme len par zaberov, bez obrucky, ale s ucesom. No a nastastie nam neprsalo v pondelok tak to sme asi 5 hodin stravili fotenim na troch rozdielnych miestach. Ucer som uz mala iny, ale boli sme uz okruzkovany a vysmiaty, ze je to uspesne za nami. To nehovorim o tych kruhoch pod ocami pred obradom. Esteze sa fotky upravovali :D. No a zase manzel mal dobru poznamku, ze do kostola by som nemala ist spinava. No a v pondelok som dala tym satam zabrat. Jednoznacne odporucam v iny den ako v den svadby.
Odpovedať
boli sme sa fotiť týždeň po svadbe. v deň svadby by som sa nefotila ani za nič. musí to zabrať strašne veľa času. ak je to fotenie pred obradom, musí nevesta skoro vstať, aby sa stihla nastajlovať a to len kvôli foteniu. keby sa nefotí má leháro dopoludnie. a po obrade, keď sú mladomanželia gro celej akcie, niekam odchádzať, to si neviem predstaviť
Odpovedať
Profilova fotka
@monic1804 my sme sa fotili pred sobasom... a poviem Ti, nakoniec som si okrem obradu to fotenie uzila z celeho dna asi najviac... potom uz boli nervy i nejake zmatky.. a asi by som sa uz nevedela tvarit prirodzene tak stastne... pocas fotenia to boli proste len "nase" okamihy... a... kebyze si mam vybrat, tak... to urobime zase takto... ale.... asi by som skratila cas fotenia a hlavne fotenie portretov by som nechala na pondelok po svadbe.. videla som par takych fotiek a ta uvolnenost, co z nich salala... tak taka sa pred svadbou neda asi dosiahnut ;-) ... aj ked sme si to uzivali.. 8-) a pocas hostiny.... da sa to zvladnut, ale tiez sa mi to nepaci az tak... niektore nevesty odbehli sa pofotit po 1. mladomanzelskom tanci... ale.... napr. taka rozhorucena a umorena, by som na fotkach nechcela byt (aspon u nas by to tak bolo byvalo) a nehovoriac, ze zrovna vtedy vzniklo par kiksov a tak by som na to nemala ani naladu asi... |-|
Odpovedať
my sme sa tiez fotili pred sobasom a bolo to super .. zabralo to cca 2 hodinky, aj sme sa presuvali na ine miesta, ale naozaj sme si ho uzili ..tiez som sa bala, ako to zvladneme, ci budu fotky pekne, ale akonahle prisiel fotograf, vsetkoz nas opadlo. bol velmi fajn, mily, a my sme ani nevedeli ako to utieklo ..tiez ma trochu mrzelo, ze ma manzel nevidel prvykrat az v kostole v svad. satach, ale zase ten pohlad, ked som vystupovala z auta kvoli foteniu stal za to :-D
Odpovedať
Tiež máme v pláne fotiť sa pred sobášom - plus druhé fotenie máme naplánované v nedeľu alebo v pondelok, pretože drahý chce fotku v Tatrách a to v deň svadby nedáme. Predbežne mám predstavu, že sa stretneme na mieste fotenia, a už sa teším na ten moment, až sa uvidíme, myslím, že si to človek vychutná ešte viac, ako v kostole, nehovoriac o klasickom slovenskom tradičnom, že ženích príde pre nevestu domov a tam 150 ľudí, zmatok, chaos... takto si to užijeme pekne vo dvojici, súkromne - myslím že nič lepšie nemôže byť :)
Odpovedať
ahoj, my měli svatbu v sobotu, ale fotit se a natáček svatební klip jsme šli v pondělí :) a jsem naproto ZA ! Šaty jsem měla v ceně s vrácením v úterý, vlasy jsem sice platila, ale měla jednuše seplé takže to nebyla taká velká pálka, líčila mě ségra a i když už jsme byli oba kaput, pač jsme jeli pro výzdobu na hotel tak nelitujeme a vřele doporučujeme - netlačí tě čas, můžete se vyblbnout, lidi nejsou nervozní že tam nejste ..... a hlavně užíváte si to dva dny :) jeden den pro mě na šaty bylo málo :D kameraman to měl v ceně, fotograf měl menší příplatek takže žádná hrůza - v žádné případě by jsme neměnili....
Odpovedať
Profilova fotka
O case fotenia sa poradte aj so svojim fotografom. Zalezi podla toho kedy mate svadbu. V lete je fotografovanie pred sobasom horsie pretoze je ostre slnko a teplo. Preto je lepsie fotografovat po, kedy je aj dost casu do zapadu slnka a aj fotografie dostavaju teplejsi nádych. Z mojho pohladu to ze odidete zo zabavy je len plus nakolko po tom vsetkom zhone sa "vyvetrate". Treba ale pocitat s fotografovanim minimalne 2 hod (vacsinou) Pokial by to bolo viac tak to riesit iny den. V obdobi jar, jesen riesit skor fotografovanie pred svadbou, pretoze po obrade uz slnko rychlo zapada. Pokial sa fotografuje iny den, vsetok stres opada. Ale je to uz predsa iny den ako svadba. Ja to zvyknem robit tak, ze pokial snubenci suhlasia, zaklad sa nafoti pred obradom. Vecer si este odbehneme na pol hod az hod na par fotografii so zapadom slnka alebo nafotenie nocnych fotografii. Mladomanzelia si trochu odpocinu od zhonu a maju fotografie zo dna aj z vecera.
Odpovedať
už som si to vyjasnila.... nakoniec sme sa rozhodli, že sa budeme fotiť doobeda, nejaké 2 hodinky no a potom pred večerou si na pol hodinku odbehneme pred reštiku, je tam pekné prostredie, tak urobíme pár záberov aj tam, ale čo budú medzi tým robiť hostia?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monic1804 dajte tanecne kolo a polhodinka rychlo zbehne, alebo zorganizujte fotenie aj s hostami do toho...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?