Kde sa dá fotiť na zámku a koľko to stojí?

ahojte koceny, hlavne tie, ktore mate skusenosti s fotenim na zamkoch/hradoch/kastieloch v SR a CR. Kde umoznia a za kolko svadobne fotenie?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze ktorykolvek zamok ktory je spristupneny verejnosti umoznuje taketo fotenie. Ceny sa isto daju najst na ich internetovych strankach. Treba sa len opytat uja googla a ten rad poskytne informacie o zamkoch v SR alebo CR. 8-)
Odpovedať
určite sa dá fotiť v Tomášove, ale za koľko, to neviem.
Odpovedať
@tommyfoto neviem ako Vy, ale ja nemam prelezene vsetky zamky naokoli a o vela ani neviem, ze vobec su... pytam sa na osobne skusenosti, takze ak niekto o niecom v okoli do 150 km od Trencina vie, budem rada za kazde info... a myslim, ze tieto skusenosti a postrehy pomozu viacerym nevestam a zenichom
Odpovedať
mimochodom, vraj vo Vizoviciach sa da fotit a myslim, ze som na MS videla odtial aj fotky, tak ak je tu nevesta, nech sa s nami podeli o info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandratn bojnice: http://www.bojnicecastle.sk/fotograf-...
Odpovedať
Na Bojnickom zámku! tam je to nádherne rozprávkové, aj v záhrade pred zámkom, to budete mať nádherné fotky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Bojnice luxus :) zazil som Smolenicky zamok je myslim 50 EUR ak chcete fotit v interieri a zahrada je zadarmo ked nechcete ist dnu
Odpovedať
Profilova fotka
@sandratn kastiel v Oponiciach, cena za fotenie bola 85 EUR v septembri min. roku, teraz neviem (ale viem, ze to maju rozdelene na fotenie vnutri a vonku), spominane Bojnice 67 EUR, ale napriek tomu, ze Bojnicky zamok milujem, z fotenia v interieri som bola sklamana, nikam sa nedalo chodit, so zatarasami sa nemohlo a nedalo hybat, v priestoroch vystava... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
zamok lednice na morave - fotili sme len exterier/bez poplatku, ale je to trochu dalej... viac foto na mojom webe alebo mozem poslat mailom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, na zámku Dobříš je možné se fotografovat ve Francouzské zahradě za cenu 350 CZK a nebo využít vnitřní prostory zámku, kde foto stojí 1 500 CZK.
Odpovedať
Profilova fotka
@robo_2 jeeej to je kraaaaasa....
Odpovedať
@zamek_dobris kraaasny... len pre nas na fotenie trosku od ruky, ale urcite sa prideme pozriet ako turisti... fakt skvostny
Odpovedať
Článok sa načítava...
@robo_2 Lednico-Valticky areal milujem, ale tiez je trochu od ruky... zatial to vypada na tie Vizovice :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandratn Pokial nieje v sukromnom vlastnictve, tak kazdy zamok ti umozni svadobne fotografovanie. Su v statnej sprave a ako je dobre zname, potykaju sa so skrtenim rozpoctu a toto je moznost, ako si privyrobit na ich reziu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?