Je lepšie fotiť sa deň pred svadbou alebo v deň svadby?

Profilova fotka
Chcem poradiť...je lepšie fotiť sa pred svadbou,alebo v deň svadby??Neviem ako sa robí svadobné fotenie a čo je lepšie?? ako bude lepšie nevestičky?? :-) ;-)
http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... citaj ;-)
Profilova fotka
Dobry den, Ak vam mozem poradit, tak urcite den pred svadbou. Je to kopec zabavy, maximalna pohoda aj pre vas aj pre fotografa. Taktiez velmi uvolnujuce odreagovanie pred nastavajucim dnom. V den svadby je vsetko plne stresu, ludia sa nevedia uvolnit, potom pohanaju fotografa, vsetci su nerovznejsi a kazdy sa ponahla.... Jednoznacne den vopred. My s manzelom ste tiez fotografka a kameraman, a riesili sme to uplne rovnako, v piatok sme sa boli fotit cely den po vsetkych moznych miestach a v sobotu sme uz len na pol hodinku sme vybehli do parku a bolo. Drzime palce Tim Duckling
Profilova fotka
Ďakujeme,no len mne ide o to,že sa budem 2 krát česať,maľovať a hlavne obliekať a potom v deň svadby to už nebude asi ono....
Profilova fotka
@danalovicova Ahoj :) My sme sa fotili dokonca 2 dni pred svadbou (čo bolo nakoniec najlepšie, lebo v deň svadby nebolo také krásne počasie). Výhodou bolo najmä to, že sme šli fotiť na odľahlejšie miesto, na ktoré by sme v deň svadby nestíhali ísť. Fotenie sme si užili (trvalo 3 hodiny). Nevýhodou bolo to, že som si musela dávať veľmi veľký pozor na šaty a topánky a kaderníčka ma musela česať aj v ten deň. Ale neľutujem, bolo to oveľa uvoľnenejšie a v deň svadby som sa tým nemusela zaoberať. My sme to urobili tak, že v deň svadby ešte prišiel fotograf a urobil spoločné fotografie s rodinou, ale to už bola len chvíľočka. A to, že je potrebné 2x sa maľovať a česať zase nemusí byť na škodu. Veď nikto nepovedal, že v oba dni treba mať rovnaký účes a líčenie, je možné vyskúšať dva rôzne účesy a líčenie a tým môžu byť aj fotografie zaujímavejšie :)
Profilova fotka
my sa budeme fotit 2 dni PO svadbe. pred svadbou nechcem aby ma videl a v den svadby po obrade by sme museli odbiehat z hostiny a casovo sa to nestiha. v pondelok mame cely den na fotenie a presuvanie sa na rozne miesta..
toto riesim aj ja...velmi by som to chcela mat take romanticke, ze ma priatel uvidi az ked pride s rodinou k nam na odobierku,ale kedze je z daleka museli by sme potom odbehnut fotit sa zo saly po prvom tanci a bojim sa ze budem pod stresom,ze hostia budu dlho bez nevesty a zenicha :(
Profilova fotka
@mooomi ďakujem za radu a treba na fotenie čas,lebo nech tie fotky stoja za to :-))
Profilova fotka
@mishka18 mi sa budeme fotiť ešte asi aj deň po svadbe pretože môj priateľ chce fotky na letisku,kedže sa zaujíma o lietadla a je to jeho hobby a deň po svadbe poobede na to už bude aj čas a budem ešte v takom svadobnom opojení ;-)
Profilova fotka
@danalovicova no ak sa budete fotit den po svadbe, urcite by som sa uz na tvojom mieste nesla fotit este aj den pred svadbou..to by uz bolo zbytocne
Profilova fotka
no len mi to máme trošku zložidetjšie.....ja som s iného mesta a priateľ s druhého mesta a chceme fotky aj a aj....ale ešte mám čas nad všetkým popremýšľať a všetko si zvážiť :-)
Profilova fotka
my sme sa fotili v svadobny den pred obradom. Zacali sme o 10tej rano, do cca 13tej sme sa fotili, potom sme sa naobedovali a sup do kostola kde to o 15tej vypuklo :-)
Profilova fotka
@jenny_m no ja by som to tiež tak chcela.len mi to máme o to zložitejšie v deň svadby,že priateľ je z Banskej Bzstrici a ja som z Brezna..bývame v bb spolu ale on ma príde pítať ku mne domou a obrat máme na Zvolenskom zámku..čiže v deň svadby fotenie asi nebude možné....iba ak od rána :-)
Článok sa načítava...
urcite je lepsie den pred svadbou, alebo skor 2 dni (stvrtok) -v pia este je kopec vybavovaciek. My sme sa fotili v stredu a bolo super velaaa casu, + v sobotu este 2 hodinky. Cize jednoznacne pred svadbou.
Profilova fotka
my sme sa fotili v den svadby a urcite by som to nemenila :) podla mna to uz nieje take to "prave svadobne" :)
Profilova fotka
@danalovicova ono fotografi si to predstavujú dosť jednoducho, pre nich je to len že prídu na miesto určenia v istú hodinu, kľudne aj v teplákoch.... neuvedomujú si však, čo to znamená pre nevestu, a to je presne to, že všetko robiť 2x a hlavne za všetko platiť 2x a neohovorím o tom, žeby sa ti pri fotení mohli šaty zašpiniť :-) Ja som sa tiež fotila až v deň svadby a myslím si, že to malo presne to čaro o ktorom píše @majusqa77, proste bolo to pravé svadobné a určite by som nemenila, myslím si, že všetko sa to dá v pohode stihnúť, takže nemaj obavy :-)
Profilova fotka
Ja som aj fotografka a pred 4 mi mesiacmi som bola aj nevesta. Takze majusska, pre fotografa to vobec nie je take lahke ze si pride v teplakoch. Potrebuje dostatok casu aby aj vysledok bol velmi dobry. Uz som mala pripad ze sa odobierka pretiahla o hodinu a mali sme len 30 minut na fotenie. Takze je to pre fotografa velka zodpovednost a tiez aj stres. A pre par ani nehovorim. Ak si viete vytvorit dost casu aj v svadobny den tak je to ok. Ale nidky neviete ako sa veci vivinu, takze den pred je taka istota a hlavne je to velmi pohodlne pre obe strany. Tiez zalezi od povahy cloveka ak ste jednoducho stressmen, tak jednoznacne fotenie den pred, ak ste flegmaticky staci aj v den svadby. Ide o to aby ste sa vy citili pohodlne a v klude. Co sa tyka fotenia po svadbe tak tam uz potom nieje to caro napatia ktore je na foteni pred svadbou alebo v svadobny den takze do toho by som urcite nesla. Kazdopadne kazdy to vnima inak. Myslim ze po tolkych nazoroch, ste uz opat nazaciatku :) prajem vela stastia Andrea z duckling production
Profilova fotka
nas caka fotenie po svadbe :) a velmi sa na to tesime :)
Profilova fotka
ak by sme stihli, chceli by sme pred obradom :)
ak máš vlastné šaty alebo neobmedzené prostriedky ;-), prípadne ak chceš, aby ťa ako nevestu videl až pri oltári, určite je lepšie nechať sa odfotiť po svadbe - viac času, menej stresu. osobne sa ale chcem nechať fotiť v deň svadby, hoci šaty mám vlastné. podľa mňa vtedy bude z tých fotiek viac vidieť, čo sme prežívali :-) ale pokiaľ by bolo nanič počasie, možno si to napokon odložím na slnečný deň :-)
Profilova fotka
Stale ide o to ze: FOtenie v den svadby: je to klasika fotenia svadobneho dna, ma to svoju postupnost no aj mierny casovy stres aby sa nic nenatiahlo po pripade su tam casove tolerancie. ALE je to klasika pred obradom ked je cas este riesit a fotit. Po obrade ked sa ide na hostinu a nechat potom ludi cakat na hostine co ja viem :), ako mile rad nafotim vsetko podla poziadaviek. Fotenie den pred svadbou: Je tam viacmenej klud a kopec casu ALE, vznika tam to ze sa to viacmenej predrazii minimalne ten uces, makeup a dalsie veci. Niekto ma problem vidiet nevestu uz v bielom este pred svadbou no to je zasa o presvedceni a o viere. Tu na vychode podla skusenosti to stale je v den svadby, a na fotenie su cca 2 hodiny cas na umelecke. Podla mna ak nesu nejake specialne poziadavky ako fotky na Tomasovskom vyhlade, a fotenie do cca 10-15 km od kostola sa to stale stiha.
Profilova fotka
@danalovicova http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... http://www.mojasvadba.sk/forum/fotogr... pripadne pouzi vyhladavac.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?