Inštrukcie do fotokútika

Profilova fotka
ahojte, potrebujem nájsť "inštrukcie" k fotokútiku, videla som tu dávnejšie, klasický rámik, a bolo tam napísané pre hostí, že si môžu odchytiť fotografa, použiť rekvizity z kútika, nalepiť fotky do knihy hostí a pod. .. neviete kde by som to našla? ďakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
@micusska my sme mali fotokútik na chodbe kde bolo veľa miesta a DJ "vyhlásil" že máme pripravený kútik kde sa môžu pofotiť a nalepiť fotky do albumu :-) Takto to vedeli všetci a malo to neskutočne dobrý ohlas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@4stanka4 jeej ďakujem aj to je dobrý nápad :-) my tam tiež budeme mať takú chodbu kde bude priestor tak to by mohlo byt super :-) aspon sa ušetri priestor v sále
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze tam nejake specialne instrukcie ani netreba, vacsina ludi to uz pozna, popripade ak nechcete aby si tie fotky brali tak tam napiste aby ich lepili do albumu a to je tak vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavulienka_m ahoj, ďakujem za radu .. no práveže si nemyslím, že to poznajú lebo skoro každému komu som hovorila že to budeme mať tak na mna pozerali že čo to je a podobne :) ale už som si niečo vlastné napísala, tak hádam to bude stačiť a aj ludia pochopia :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?