Hľadám svadobného fotografa a kameramana z Košíc

Dobrý večer, hľadám svadobného fotografa a kameramana za rozumnú cenu. Svadbu budeme mať v júni a už mám pocit že nič nestíham. Prosím poraďte :o)
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný neskorý večer .... skúste si pozriet naš profil i našu prácu a verím že naša práca Vas zaujme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer. Ponukame Foto+Video. Pozrite si Nase porfolio.
Odpovedať
k dispozicii aj moje portfolio
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea123456 ...mozno Vas zaujme nasa praca, najdete nas tu na mojasvadba pripadne na facebooku Ivana a Peter Miller- Imagestudio :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea123456 skusili ste kategoriu Profesionali? Neverim ze si nevyberiete ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den! Nasu pracu si pozriete v nasom profile, info viac cez mail.
Odpovedať
My budeme mať Laca Mláku, je veľmi dobrý a hlavne je s ním sranda. Čítala som o ňom dobré referencie, nevesty boli veľmi spokojné. Robí naozaj krásne fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoi Andrea 123456 :-) Skus mi napisat, aku mas predstavu o foteni, ci by si sa radsej fotila v exterieri, alebo v interieri, ci vo svadobny den, alebo mimo tohto vyznamneho dna (co by som ti ja osobne viac odporucil kvoli mensiemu stresu pre vas..) Jedna sa o svadbu v Kosiciach alebo mimo Kosic? Ktory junovy termin to je? Staci, ak mi napises Email a ja ti obratom poslem info-Email s popisom prace, stylu a vystupu u mna.. Potom si to jednoducho porovnaj s ostatnymi kolegami.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc. Veľmi rád by som Vám ponúkol svadobné fotografie, ktoré najlepšie vystihujú slová, ako sú vášeň, láska, emócie, nespútanosť a zmyselnosť. O kvalitách a výhodách sa môžete presvedčiť na webovej stránke:
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?