Hľadám fotografa na 29.6.2013 z okolia Bánoviec alebo Topoľčian

Profilova fotka
Prosim vas najdem dobreho fotografa na svadbu na tento termin? rozhodli sme sa na rychlo pre tento termin svadby kedze nam uz 2 krat svadba nevysla koli neprijemnym okolnostiam nechceme uz dlhsie cakat.dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Termín mám ešte voľný. Som svadobný fotograf z Nových Zámkov a fotím svadby v širokom okolí..., takže aj Bánovce nie je žiadny problém. Celkom by sa my páčilo fotiť na Beckove, ale podobnom krásnom mieste, ale samozrejme v prvom rade uprednostním vaše predstavy. Pozrite si moju tvorbu a ak Vás zaujme určite sa dohodneme na dobrej cene. :) Prajem pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Daný termín mám zatial voľný a som z Nitry čiže okolie poznám dôverne, ak máte záujem prezrite si galériu na mojom webe :) Bude mi potešením :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominikszombathfotograf. Dobry den chcem sa spytat aka by bola cena ak by sme chceli fotenie den pred svadbou asi v brodzanoch a v den svadby by sa fotila len odobierka obrad a hostina takze len od poobedia.odobierka by bola v krusovciach a obrad a hostina v banovciach.dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už som vám zaslal info do správy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@newesticka12 Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc, no z dôvodu, že sa budem zdržiavať v danom období v oblastí Trenčína a mam volny termin tak reagujem. V pripade, ak by sa Vam nedarilo zohnat svadobného fotografa, kludne ma tento tyzden kontaktujte. Moju pracu si mozete pozriet bud tu na moja svadba, pripadne na www stranke.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, rad nafotim Vasu svadbu. Fotky a kontakt mam v profile :)
Odpovedať
Profilova fotka
pozrite si aj moje fotografie a v pripade zaujmu ma kontaktujte :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?