Fotograf na svadbu z okolia Prievidze? Poraďte

Profilova fotka
ahojte. neviete mi poradit dobreho fotografa z prievidze alebo okolia, ktorý fotí nielen pekne umelecke fotky,ale aj na svadobnej hostine?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mirka, hod ockom na tento album http://www.mojasvadba.sk/album/album.... keby som sa bola vydavala neskor, tak si od dudasik-Darinky vypytam kontakt na ich fotografa...Skus jej napisat do IP - Internej posty. My sme s nasim neboli spokojni na 100%. A najlepsi prehlad ziskas od Prievidzaniek: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
oprava 2.linku: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
adamkofijo • Dnes o 10:43 prosim vas viete mi poradit niakeho dobreho a lacneho fotografa z okresu Prievidza poslite mi prosim odpovede na email ever-ever @azet.sk dakujem som tu prvy krat tak asi ani nenajdem toto forum tak skoro dakujem vam za vase odpovede
Odpovedať
PRE MIRKA : ahoj...my sme z PD a budeme mat fotografa aj kameramana Z Kanianky ,vola sa Peter Belan,ma Videostudio Venusa...ak chces poslem telef.cislo do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Anaxamon posielam ti do IP kontakt na Ota Kmeťa - fakt je dobrý - robí nádherné albumy- keby som sa vydavala teraz určite by som si ho objednala.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, mna fotil Oto Kmet, nas dobry kamarat. Boli sme velmi spokojni. Ak chcete mrknite na moj album.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?