Fotograf/ka okolie PO, BJ, SB...rande

Ahojte nevesticky, prosim Vas, poradte nejakeho super fotografa na posledne rande...na svadbu uz fotografku mame a chceli by sme na rande niekoho ineho, avy neboli stylovo rovnake fotky....dakujem...a ak by ste nahodou mali aj cenniky bola by som velmi rada :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja jednoznačne odporúčam Tomáša Puškaša, my ho budeme mať na svadbe ;)......skus pozrieť jeho foto https://www.facebook.com/foToPuskas?f...
Odpovedať
@lewasa hej premyslala som nad nim, lebo mate krasne fotky z rande a aj spominala si, ze je super...nevies aka je cena cca?
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir od nás vtedy zobral 30 eur, pokiaľ si pamätam, ale niečo sme mu prihodili, kedže sa nám fotky veľmi páčili na to, akí sme nefotogenickí :-D...ale sú s lukášom kamaráti, no myslím že cenu to až tak neovplyvnilo, čiže mala by sa pohybovať okolo 30 eur :)
Odpovedať
@lewasa tak toto je super...idem mu hned pisat ci by mal este termin...inak vy ked nie ste fotogenicky par, tak ja odpadnem..ved Vase fotky su super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir vyskúšaj, hádam sa dohodnete na nejakom termíne, veď do svadby je ešte času dosť :) no tak my sme teda nefotogenickí, ja ked vidím foťák tak utekám o dušu :-D ale ďakujeme :)
Odpovedať
@lewasa uz uz cakam len na jeho odpoved...no bohuzial chceli by sme v maji aspon na tyzden...hoci som pribrata, ale nejdem to riest :D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir ako na týždeň? po velkej noci je každý pribratý :-D tak hádam odpíše čím skôr a hlavne pozitívne :)
Odpovedať
@lewasa :( no bohuzial nema volno :(
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir ooo tak to je škoda :( tak potom neviem koho by som ti ešte odporucila.....od nas este tento chalan foti https://www.facebook.com/pages/PHOTO-... ale nemám s ním skúsenosti ani neviem kolko berie....ale skús popozerat fotecky a ak sa ti zapacia napis a uvidis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir Dobrý deň, milá (budúca) nevesta :) Aj ja ponúkam balík RANDE, cena je 100,-Eur, je v nej zahrnuré cca 2-3 hodinové fotenie s výsledným počtom záberov 50-80. V rámci Vami uvedených okresov by som vedela v cene poskytnúť i dopravu. Okrem sobôt mám máj zatiaľ pomerne voľný. Moju prácu nájdete na mojej web-stránke, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
@vlnkafoto no pekne fotky...len u nas rozhoduje bohuzial suma....100 eur sa mi zda prilis za predsvadobne fotenie...aj ked chapem ze za kvalitu sa plati, ale svadobne fotenie chapem ze je drahsie, ale predsvadobne...:( ale pekna praca...
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir Ak fotim dvojiciam aj svadbu, ponukam zlavu na predsvadobne fotenie az do 50%, vy uz ale fotografa na svadbu mate... Cena za fotenie zahrna nielen moju odmenu, ale aj odmenu asistenta, ktoreho pri foteni potrebujem a tiez odraza hodnotu mojej techniky (cca 7000,-Eur). Zial, ak chce clovek robit veci kvalitne, neda sa ist s cenami nizzsie, inak by to bolo pre mna likvidacne a mohla by som to robit iba ako hobby. Ale chapem Vas a dakujem Vam za pochvalu fotiek :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?