Fotograf Braňo Herchl - skúsenosti

Ahojte, ma niekto aktuálne skúsenosti ? Dostali ste od neho zmluvu na jeho služby?
Odpovedať
Brano Herchl je jeden z top fotografov, v albumoch najdes xy fotiek z nedavnej doby. Ak mozes, urcite sa don oplati investovat, foti neskutocne!
Odpovedať
@fyona Fakt? To mi pri pohlade na jeho fotky nenapadlo.. Mne sa napriklad velmi pacili tie, ktore urobil jednej neveste tu na MS (alenquita)... A tebe sa kto paci (fotograf)?
Odpovedať
@fyona Asi ano - niektori chcu take tie "zahmlene" fotky, ini dokonca cierno-biele s farebnym detailom (pre mna napr. farebny detail v cierno-bielej fotke ani za nic:) ), takze urcite zalezi aj od "zadania", ako by fotky mali vyzerat.
Odpovedať
@matarka farebny detail v ciernobielej fotke :DDD... viem o com hovoris, to je uz davno out a napriek tomu to stale vidam, najma na svadobnych fotkach... @sabrina27 co sa tyka brana herchla, videla som nafotenych par svadieb a velmi sa mi pacili fotky, takze z tohto pohladu by som urcite odporucala :)
Odpovedať
matarka a dostali ste od neho nejakú zmluvu? všimla som si, ze ty budeš mat svadbu v septembri. lebo ja som od známej počula, ze žiadnu nedostala a nebola velmi spokojná. Ako práca s nim je vraj super zazitok a dobre sa s nim pracuje,a ako človek je velmi milý, ale ten výsledok jeho prace... Vlastne doteraz ľutuje, ze si ho nevzrali len na umelecké foto pred obradom, tie sú fakt pekne aj mne sa pacili . Ale ten zvyšok by spravil aj amatér a lepšie. A keď som videla ich album tak mi to prišlo, ze niektoré foto sú do albumu nekvalitne vytlačené . Preto ma zaujimaju nazory vas nevesticiek. Neviem ci sem pisu len tie co boli 100% spokojne....
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrina27 ahoj, aj my budeme mat Brana, je to fakt super clovek. obe snubencove sestry ho mali a maju naozaj krasne fotky. Samozrejme, fotky, ktore dostali na CD, neboli vsetky po uprave, ale v albumoch bola kazda jedna upravena ktoru si tam vybrali...povodne sme chceli manzelov Z. ale radsej peniazky investujeme inak :)
Odpovedať
@fyona Chcem ta poprosit, ci by si mohla dat meno fotografa, ktory foti stylom aky sa ti paci. Vseko je vec vkusu a nazoru, tak aby si baby vedeli porovnat, ci sa im paci nieco podobne ako tebe, pretoze inak je tato diskusia zbytocna.
Odpovedať
@fyona aj mne sa tito traja pacia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No, my ho bohuzial mat nebudeme, lebo sme do fotiek tolko investovat nechceli. S nasou fotografkou zmluvu mame - aj sme ju upravovali, lebo bola strasne jednostranna (keby zrusime my ju, platime pokutu, keby ona nas - nic sa nestane). Super fotia aj ti, ktorych spomina fyona - ale je to fakt velmi subjektivne. Tak snad si dobre vyberies - a vybrany fotograf bude mat volno na vas termin:)
Odpovedať
Profilova fotka
@fyona este by som spomenula Mareka Zelinu .... to je pan fotograf ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@majusinka brano dava vsetky fotky upravene na cd ! surove fotky nedava vobec, moja sestra mala u neho svadbu a aj nase 2kamaratky,nadmieru spokojne boli s celou svadbou nafotenou...mne sa osobne ovela viac paci jeho praca ako katariny Z. :) ale to vravim za seba, samozrejme nehovorim o kamare len o fotkach....takze sa podla mna mas na co tesit, brano sa radi sice ku drahsich fotografom ale kvalita fotiek je porovnatelna s cenou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@honey7777 ja som to myslela tak, ze ine su tie fotky v albume a inak posobia na CD - farebne tony a tak, ciernobiele... my sa uz tesime na nas den :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?