Fotograf a kameraman na svadbu pri Bratislave. Koho by ste doporucili?

Ahojte budúce a i tie súcasne manzelky :) Neviete mi poradit dobreho fotografa a videokameramana? Absolutne nemam prehlad ani o cenach, ani o kvalite, ani o nicom. Kedze moj drahy je pracovne takmer full vytazeny, tak vela veci ostava na mne. Jemu uz predostriem iba dve, tri alternativy z ktorych neskor vyberame. Ale fotky a video... spanielska dedina pre mna... Svadba bude v okoli Bratislavy. PS: kontakt na jedneho mam. Chce 9.000 Sk za fotenie komplet celej svadby. Vyzera dobry, mlady, funny, priatelsky, ale neviem to s nikym zrovnat. Naco si mam dat pozor? Dakujem za rady :))
Odpovedať
ja som platila 10 tis. za foto a tiez bola aj na svadbe........aj tak na hostine ma kazdy fotak, tak si myslim, ze tam je to zbytocne a za kameru som tiez tak dala ( kameraman - Lamac ), foto ( Zohor )
Odpovedať
Buba2 ja ti odporucam fotografa, co sme mali mi - Brano Herchl. Je uplne super a fotky su nadherne. kontakt najdes vo firmach :-)
Odpovedať
buba2: poslala som ti kontakty na svojho fotografa a kameramana. Ale o cenach sa musis dohodnut s nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
buba, ked si pozries sekciu Firmy tu na stranke: foto a video, urcite si vyberies :-)
Odpovedať
zuzula: to jej asi moc nepomoze...podla mnakontakty si zozenie clovek hocikde skor je to o osobnych referenciach, co by v podstate pomohlo aj mne napriklad...vidim ze su tam nejaki a tipujem ze vacsina z nich su d obri ale chcem sa vyvarovat tym zlym...
Odpovedať
Mila buba, nevyberaj si fotografa podla ceny, ale podla toho, ci Ta jeho fotky oslovuju alebo nie. Uz viackrat sa tu hovorilo o tom, ze foto je polozka, na ktorej sa neoplati setrit. A kludne si vyberaj aj z firemnej sekcie, ved su tam profici, ktori maju vela dobrych refencii aj v svadobnych albumoch. Vytipuj si ich zopar, poziadaj pripadne o cennik a hlavne si over, ci vobec maju este volny Tvoj termin. To asi co najskor, lebo ti fakt dobri byvaju dost vytazeni.
Odpovedať
vacsina svadobnych albumov obsahuje infosky aj o fotografovi a kameramanovi - kto to robil, aky bol priebeh a aky vysledok :-) a samozrejme hned vidis fotky a vies ci sa ti pacia alebo nie :-) takze urcite si pozri zopar albumov, aby si sa mohla rozhodnut no a pozri aj dalsie temy ohladne foto a videa, je ich tu dost http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?