Fotenie v Bratislave v prípade, ak by v máji pršalo

Profilova fotka
Ahojte, poraďte nejaké miesto, kde by sa dali fotiť svadobné fotky, keby nám náhodou pršalo?
Odpovedať
Profilova fotka
my odkladame fotenie na iny den v pripade zleho pocasia....
Odpovedať
Profilova fotka
zatiaľ máme naplánované fotenie v interiéri, ale, chcela by som aj v parku - ak bude slniečko .. exteriér budem riešiť asi v deň svadby v mieste konania obradu a hostiny
Odpovedať
no to by aj mňa zaujímalo, zatiaľ som videla iba múzeum alebo hotel, príp. hotelovú izbu.... ale má niektorá inšpiráciu na miesto, ktoré bude vyzerať na fotkách dobre a zároveň nebudeme musieť platiť za vstup alebo "všimné"? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme urcite fotit v nasich dvoch oblubenych podnikoch... obe maju atmosferu, tak tam urcite...
Odpovedať
dom sv. Martina, zimak, nadherne (postmoderne) foto sa da robit v auparku, pod mostom lafrankoni ... to som absolvoval niekolko krat a foto vyslo to uplne v pohodicke
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam zasa dobre skusenosti s Mirbachovym palacom v starom meste. To je taka galeria v historickych priestoroch, kde byva uplne minimum ludi. Tam sa treba den dopredu objednat. Aj hotely su dobre riesenie.
Odpovedať
Ja som mala plan B na fotenie Mirbachov palac alebo Palffyho palac. Je tam velmi pekny interier a fotky by sa dali urcite pekne porobit. Plati sa tam 20 eur za pol hodiny. Aj v okoli tych palacov su prijemne hotely, kde sa tiez da fotit.
Odpovedať
Profilova fotka
v mirbachovom palaci fotievam rad, tu je jedna fotka odtial, viac tu v galerii profesionalov http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... alebo este viac na mojich strankach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaprik25 Urcite si nechaj poradit tvojim svadobnym fotografom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?