Fotenie v Banskej Bystrici a možné rekvizity

Profilova fotka
Babenky, svadbu mám síce až o necelý rok ale už teraz si lámem hlavu nad tým, kde v Banskej Bystrici (príp. v okolí) by boli krásne svadobné fotky? Určite sa budeme fotiť na námestí, a rozmýšlam nad Kalváriou lebo určite viem, že na fotkách chcem mať aj prírodu a práve Kalváriu mi odporučila aj moja fotografka. Len by ma zaujímalo, či ešte o niečom neviete??? Prijímam hocijaké návrhy. Bola som si pozrieť aj Hronsek, je tam drevený kostolík a blízko neho aj taký ošúchaný starý kostol tak tam si viem tiež predstaviť fotky. Ďalší problém je rekvizity pri fotení?! Fotografka povedala že je na mne čo chcem, podmienka je len mať deku aby sa nezašpinili šaty. Viem že využijem aj "pomoc" bublifuku. Rozmýšľam ďalej nad dáždnikom či príp. vejárom, šampanským, balónmi a niečim funny na nohy (gumáky, tenisky alebo výstredné topánky). to všetko je len v štádiu rozmýšlania. Chcem mať niečo originálne ale neviem ani kde mám hľadať lebo google mi zať nepomohol. Takže ďakujem za pomoc, rady, pripomienky a proste za všetko :) paaaa :)
Odpovedať
Profilova fotka
0no záleží aj od toho, koľko máte času na fotenie... Lebo cestovať hore-dole a niekde ďaleko-na to nebude čas. Kalvária je super, my sme sa tam fotili na oznámenia. Videla som pár fotiek robených aj na Kališti, námestie tiež môže byť :-) možno treba porozmýšľať aj nad tým, čo vás dvoch vystihuje, nejaké spoločné aktivity a tomu prispôsobiť aj tému fotiek, príp. rekvizity ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala pripravených toľko rekvizít, a jedine, čo bolo bol slnečník :-( ...a miesta na fotenie Kalvária super, pozor na exkrementy,hodinová veža na námestí/ja sa bojím výšok, takže nič/ a kaštiel v Radvani, ale len v záhrade, nie je sprístupnený, a mne sa veľmi páčia priestory Radnice...a ked bude pršať, tak by som dala priestory nejakého pekného hotela
Odpovedať
Profilova fotka
napr, niekde pri vode, na kopci, aby bolo vidno mesto (ak ste rodeni bystricania), zeleznicna stanica, myslim, ze som videla aj fotky z arealu byvalej cementarni, mas cas rok, treba sa poriadne rozkukat :-)
Odpovedať
A čo hrad v Slovenskej Ľupči? Tam by tiež mohli byť pekné fotky a nie je to ďaleko z BB :)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za rady :) my budeme mať fotenie len po obrade takže nebudeme mať obmedzený čas. Radnica, námestie určite... Kalvária tiež a ten Hronsek, tam sa mi to fakt páčilo. Ak budeme mať hostinu v hoteli Gala tak majú aj pekný areál tak aj tam by sa pofotilo. Vodu by som tiež veľmi chcela ale kde v BB?? máme Hron ale to asi nie :-D a malé potôčiky by som musela vyzistiť. Skúsim ešte podebatovať s fotografkou a navrhnem jej aj stanicu. fotky z cementárne som tiež videla a boli super :) Najhoršie je že žijem v Anglicku takže nemám ani tak čas sa poobzerať. Na hrade v SL je pekne, známi tam mali svadbu ale neviem či budeme mať až toľko času, síce sa budeme fotiť po obrade ale tak či tak si nemôžme dovoliť sa fotiť neviem ako dlho.. a či nás niečo vystihuje? ani nie.. dnes nás napadli dve veci. drahý má rad oblohu, vesmír a podobne. tak zoberieme dalekohlad a dáko ho využijeme (drahý ma aj teleskop ale neviem či ho budeme prevazat :-D ). no a ja milujem knihy, hlavne som fanatik do Harry Pottera tak si donesiem knihu a na deke sa budem tvarit citat a mozno si zaobstaram "carovne prutiky" a budeme predvadzat boje ako vo filme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
chyby si nevšímajte :-D
Odpovedať
Pri vode v BB? V Brusne je pekný kúpeľný park s potokom a jazierkami ale je to ďaleko... Čo tak plážové kúpalisko :D Teda fakt mi nič iné nenapadlo.... teda aspoň nie priamo v meste.
Odpovedať
Profilova fotka
@yvaine plážové kúpalisko :-D to je dobré :-D ved už prežijem dáko ak by sa nepodarili fotky pri vode. svet sa nezrúti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď si zvolíš prírodu, skús piknikový košík, jabĺčka, hrozno. Vyzerá to na fotkách fantasticky a hlavne je to iné, prirodzenejšie ako už toľko "omieľaný" až gýčový dáždnik, vejár a šampanské.
Odpovedať
Profilova fotka
@depa1 dakujem za radu. vejar, dazdnik urcite nechcem. najprv som teda uvazovala nad tym ale teraz som uz presvedcena ze sa mi to az tak nepaci. jedine ak by som fakt natrafila na lacny a pekny dazdnik tak ho kupim ale nie je to prioritna rekvizita. :) ale sampanske sa mi paci na fotkach, tak to pouzijem. nad piknikom sme sa prave vcera bavili s drahym takze to asi tiez pouzijeme, hrozno si tam viem predstavit, jablko az tak velmi nie (ja ho ani nejem :-D ) ale ved uvidime. kazdopadne dakujem za postrehy :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, ak by ste sa chceli inšpirovať miestami na fotenie v BB, na našom webe sme pre vás pripravili mapu z výberom zaručených miest. Kuk: http://www.showcheeks.sk/miesta-niele...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?