Fotenie svadobných fotografií v iný deň pred svadbou

Tuzim mat krasne svadobne fotografie,nafotene na roznych miestach a hlavne za pekneho slnecneho pocasia.A. to sa asi da vsetko zvladnut jedine v takom pripade,ze to bude nafotene skor ako v ten den D,kedy nas bude tlacit cas,stres a napatie.....Myslite si ,ze je to dobry napad nafotit sa skor???Fotila sa uz nejaka z vas v iny den ako v ten svadobny???Myslim take tie zakladne umelecke portretove fotografie so svojim nastavajucim muzickom??S rodinou a druzickami sa budeme fotit samozrejme az v tu nasu svadobnu sobotu.Dakujem za vase komentare,nazory a skusenosti.
Odpovedať
pozdravujem...uz niekolko krat sa mi stal podobny pripad. potvrdzujem, ze je to dobry napad hlavne to ma dost vely výhod. inac castejsie som fotil (ak bola svadba v sobotu) v nedelu. pred svadbou si nevesty vacsinou nechceli uspinit saty. po svadbe im to bolo jedno. lahli si aj na spinavu zem :)
Odpovedať
ahoj, my sme boli foteni az v pondelok po svadbe.....v salone mi vysli v ustrety, stacilo im vratit saty az v utorok.....urobila som dobre - hoci sme mali celu svadbu vonku, saty dostali zabrat az v pondelok na foteni....a bol aj prekvapenie, ked som sa MM ukazala ako kompletna nevesta az v den svadby a trebars nie vo stvrtok - vtedy sme mali aj tak ine starosti ako fotenie----zato v pondelok to bola parada....urcite teda odporucam pondelok
Odpovedať
Profilova fotka
Mnohe nevesty ktore som presvedcil fotenie viny den si to nakoniec pochvalili. Viac casu na fotenie nasteva viacerych miest na fotenie. Samozrejme aj vyspatost a dusevna pohoda kedze niet kam sa ponahlat.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa fotili vo štvrtok pred svadbou a bolo to úplne super, vybrali sme si miesto 100 km od nás a fotením sme strávili 6 hodín, bez akéhokoľvek stresu..ja to odporúčam všetkými desiatimi..a nehovorím o sobote, keď sme nemuseli ráno stresovať alebo odchádzať zo svadby kvôli foteniu...v svadobný deň sme dofotili fotky, ktoré sme zabudli vo štvrtok :-) naozaj odporúčam...
Odpovedať
ja som sa fotila v den svadby, ale zas my sme nemali velku svadbu:)isli sme sa fotit po veceri, asi o siestej v lete...a tie fotky maju take caro a take emocie, ktore by asi nedokazali byt zahrane den pred tym alebo predstierane po tom...fotografovi sa podarilo zachytit ten jedinecny den...
Odpovedať
Profilova fotka
@dzambica Dobrý deň. Ak môžem odporučiť tak najviac podľa našich skúseností vyhovujú pred svadbou tieto dni štvrtok, piatok, zaleží len na Vás ktorý deň si zvolite. Viac času v podstate celý deň pohoda kde sa ponáhľať.
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze aj fotim a fotil som svadby v iny ako svadobny den tak tento rok na svojej svadbe bolo jednoznacne rozhodnute ze sa budem fotit v iny den.... Fotili sme sa v stredu pred svadbou a kludne sme si mohli dovolit vycestovat aj dalej... bolo to absolutne super a bez stresov.... po foteni sme saty aj oblek odniesli rovno do cistiarne aby na sobotu boli pripravene. V piatok sme uz nic nestihali... vyzdobovali sme salu nosili kolace a pod takze tento den velmi neodporucam na fotenie... no a napokon kedze sme mali v sobotu cas tak sme si vyskusali aj sobotne fotenie cize si to mozme porovnat.... sobota samozrejme stres a zhon.... ale skusili sme :) Cize fotenie z pohladu fotografa rozhodne odporucam a z pohladu zenicha tak isto :) Ten komu na fotkach zalezi by to mal dobre zvazit :)
Odpovedať
Dakujeeeeeeeeem moc krasne sa vase vyslovene nazory ;-)
Odpovedať
@dzambica my sme sa boli fotit aj pred a aj po svadbe-mali sme uzasneho fotografa, ktory bol ochotny-a odporucam jednoznacne PO. Mala som sice svoje saty, ale aj tak som mala stresy z toho, ze si zaspinim/roztrham saty pred svadbou a cely ten tyzden bol taky stresovy. Po svadbe sme si to poriadne uzili, vyblaznili sme sa a bolo mi uuplne jedno, co sa stane so satami,este stale ich mam spinave doma hodene v krabici 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite je to super nápad ísť sa fotiť iný deň ako svadobný :-) ja som rada, že som sa rozhodla pre fotenie deň pred svadbou, mohli sme vycestovať, netlačil nás čas (fotili sme cca 6 hodín), vystriedali sme mnoho miest ;-) taktiež som bola názoru, že chcem mať krásne fotky, pretože to je pamiatka na celý život... Šaty som mala s požičovne, tie som si vyzdvihla vo štvrtok (vôbec som ich nezašpinila), skúšku účesu a líčenia som si nedávala 3 týždne pred svadbou, ale mala som ju v ten piatok na fotenie a kytička v pohode vydržala krásna aj v piatok aj v sobotu. A to ani nehovorím o tej pohode vo svadobný deň :-) kľudne som sa vyspala, všetko pomaličky, bez stresu, ten sa dostavil až pred odchodom do kostola :-D takže ak nad tým uvažuješ, tak určite doporučujem všetkými desiatimi! ;-)
Odpovedať
fotili sme sa presne týždeň po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád ti odpoviem na tvoju otazku. No na zaciatok by som rad napisal, ze rad pocujem od nevesty, ze chce mat pekne fotky a je ochotna tomu nieco i obetovat. V tvojom pripade cas a ten je najdolezitejsi. Ja si kazde fotenie pripravujem pre viacero lokalit a za 2 hodinky sa da nieco stihnut, no rozhodne to nikdy nieje take, ako ked mas takpovediac neobmedzeny cas a mozes sa presuvat medzi viacerymi lokalitami. Ak zvolis fotenie v iny den rozhodne iba spravis dobre a odzrkadli sa to na kvalite. Nedavno som fotil jeden par a pocas fotenie sme sa boli i najest. Fotky su neskutocne a doteraz mi to dievca dakuje so slovami, ze fotky ma vsade rozvesane. A aby som nezabudol vystriedali sme krasny apartman, ulicu, zeleznicnu stanicu, kaviarnicku, park, strechu hotela, ulicu, jazierko, ... dokopy 6-7 hodin. A stres? No na to odpoved moze byt roznoroda. Ja si radsej i ukrojim zo svojho casu a dam stresujucu osobu dokopy, ako keby som mal fotit cloveka, ktory si to neuziva. Naposledy v septembri som mal mladomanzelov kde zenich zostresoval z toho, ze mi ostalo 45 minut z 2 hodin a na hlavnej ulici som povedal, ze nikam dalej nejdem, kym to nepredycha. Tak sme si pokecali, oddychli a sli fotit. Ja som svoj cas vyuzil do poslednej sekundy a pocas svadobnej hostiny som ich este stahoval na 10 minutove fotenia medzi tanecnymi pauzickami na stylove fotky. K slniecku: Fotografovia si dokazu spravit i umele slniecko keby nahodou sa nevydarilo pocasie. Prajem prijemne fotenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?