Fotenie pred alebo po ?

Ahojte dievčatá chcem sa spýtať ako ste riešili fotenie? Mam troška obavy že sa to nebude stíhat v svadobný den a chcem pekné fotky čize sa neviem rozhodnúť čo robiť.
Odpovedať
ja budem mat v iny den fotenie ako svadbu. kamaratka to taktiez tak riesila, absolutne nic nestiihala rano utekali ku kadernicke aj s mamkou a sestrou.vizazistka prisla nastastie k nim domov. svadobny den im vysiel strasny-bolo chladno, fukalo, mrholilo a to mali koncom jula.fotografka ani nefotila vonku, vsetko iba z hostiny a par dni po svadbe sa sli fotit do prirody uzasne pocasie.nic lepsie si nemohli priat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 Ahoj my sme sa fotili v piatok pred svadbou a potom este aj v sobotu pred svadbou a bolo to v pohode uplne :) ale ak si vies vybavit vlasy a makeup domov budes to v pohodke stihat aj pred svadbou si myslim :) my sme mali o 1500 svadbu a v sobotu sme sa od 10 asi do pol 12 fotili a bez stresu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 Ahoj, fotenie iný deň ako svadba je výborné riešenie, ale ako všetko aj toto má to svoje výhody a nevýhody. Výhody: - žiadny stres - kopa času na fotenie a presuny - možnosť fotiť počas západu slnka (nádherné svetlo) Nevýhody: - Make up a kaderníčka 2x (svadobný deň a na fotenie) - Dá sa vyriešiť buď fotením počas skúšky vlasov a makeupu, alebo jednoducho na druhé fotenie sa nechať namalovať a učesať kamarátkou (niečo jednoduchšie z rozpustenými vlasmi. Na fotke to vyzerá super) - Fotenie môže byť o niečo drahšie keďže bude 2 dni. - V prípade požičaných šiat je to zložité, niekedy až nemožné realizovať - záleží od salónu a pravidiel požičiavania. Riešenie: kúpa vlastných šiat. Prekvapivo to nie je oveľa drajšie ako ich požičanie. Ak ti na fotkách naozaj záleží určite foť iný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 my sme sa boli fotit pred sobasom a v pohode sme stihali. :-)
Odpovedať
Dakujem krasne za vase vyjadrenia no budeme sa musiet rozhodnut ako to nakoniec spravime ale verim tomu ze sa rozhodneme spravne :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 urcite sa dobre rozhodnete, tak prajem nech sa vam dnik vydari :-)
Odpovedať
My to riešime tak, že v deň svadby máme foto a video v jednom a fotiť sa ideme doobeda pred sobášom potom o dva týždne máme len portrétové fotenie od inej fotografky, bola to výhodná cena aj za jedno aj za druhé a kvalita úžasná :)
Odpovedať
@lauranka dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne uprednostnujem fotenie po... kvoli svetlu ktore doda fotografiam uzasnu atmosferu. Fotografovanie pred je dobre ked po obrade je uz sero - tma. Fotografovanie na prave poludnie pocas slnecneho dna je ovela narocnejsie hlavne pre fotografa pretoze svetlo je ostre a vytvara vela nepeknych tienov. Ked je oblacnost tak je to v pohode. Je dobre toto rozhodnutie robit par dni pred svadbou ked uz budete vediet priblizne ake pocasie budete mat a viete si realne odsledovat kedy zapada slnko. Ak by Vam nevychadzalo minimalne hodina a pol cisteho casu na fotenie tak odporucam radsej fotenie pred alebo iny den.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali fotenie az po:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela tiez po, len dufam ze s tym fotograf bude suhlasit
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie je fotenie mimo svadby :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
presne urcite mimo :D
Odpovedať
Profilova fotka
my to uz mame dohodnute s fotografom ze po svadbe na druhy alebo treti den sa budeme fotit
Odpovedať
Profilova fotka
Fotenie po svadbe dovoľuje napr. aj väčšie experimenty vzhľadom na čistotu svadobných šiat :))
Odpovedať
baby urcite vam odporucam fotenie po svadbe, nebudete uz mat take stresy a budete mat krajsie fotky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?