Čo pre svadobných hostí, kým sa my fotíme?

Ahojte, Zaujimalo by ma, ci niektora chystate male pohostenie/pobavenie pre hosti tesne po svadobnom obrade, kym sa Vy pojdete fotit. Ak ano, ako to zariadujete? Ma niekto skusenosti s niecim podobnym na Trencianskom hrade? Dakujem!!
Odpovedať
ahoj Athena, aj my o tom rozmyslame. nebude to sice trenciancky hrad, ale oravsky :) tato myslienka nam napadla vcera takze nejake detaily este nemame premyslene, ale po obrade by mohol starejsi pozvat hosti na posedenie do najblizsej restauracie kde by bolo male pohostenie (nejake kolace, syrove korbace) a otvoreny ucet. pocas gratulacii po obrate by nam mala hrat aj ludovka a oni by s hostami mohli ist do tej restauracii a sprijemnit im tak cakanie na nas, kym sa dofotime.
Odpovedať
Ahoj daddk, Hej aj my tak o tom premyslame. Ze kym sa my pojdeme fotit, mali by sme pre nich pripravene nejake studene misy, nealko a vinecko plus nejake zakusky, a hrala by im pri tom nejaka hudba. Nechcem, aby to bolo prilis velke, aby si hned nenaplnili zaludky a potom jedli veceru :-D :-D :-D alebo pripadne hned pred hostinou sa opili. Zatial som dostala jednu ponuku z restauracie pod hradom v Trencine a to bolo na 400 EUR!! To sa mi zda dost vela.... Co myslis?
Odpovedať
Profilova fotka
athena - sa mi zda, ze aj v tejto teme sa o tom pise: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
ja si myslim, ze je to straaaaaasne vela...aj ked zalezi kolko pocitas ludi. mozno by si sa mohla dohodnut, ze si nieco donesiete asi najjednoduchsie by bolo dohodnut, ze si prinesiete jedlo. Ja pocitam, ze sa rozpravame o hodine max dvoch...a za to zaplatit tak vela..no neviem...dost ;)
Odpovedať
chodte sa fotit pred obradom a mate to vyriesene :-D pripravy.. fotenie.. obrad.. a moze sa ist papat a zabavat :-)
Odpovedať
Ahoj, ano my mame male obcerstvenei aj pred obradom,kym sa ludia budu zhromazdovat v zahradach, tak chcem aby sa serviroval nejaky welcome drinka nejaka misa s ovocim a tiez nejake pracliky alebo tak. Potom po obrade vsetci,ked si budeme robit foto so zenichom,tak sa hostia premiestnia do hotela,kde mame svadobnu recepciu, kde budu casnici s tackami chodit medzi ludi a ponukat sampanske, biele a cervene vinko a tiez jednohubky - tu rozmyslam ci 6 na osobu alebo 8 na osobu. Kym sa my dofotime a dorazime na miesto ,kde bude svadobna hostina bude asi ta hodinka, ludia sa tam zatial budu zabavat, rozpravat, bude to fajn, ked pridem ideme do miestnosti,kde bude svadobna hostina. Myslim,ze je to fajn napad a ja by som nechela sa fotit pred obradom! Ved zenich ta ma vidiet,az ked kracas k nemu tou ulickou! Fotenie pred obradom zoberie ten krasny moment, ked zenich vidi nevestu v plnej parade, ake ma saty,ake ma vlasy a kraca k nemu. To je moj nazor. Moj zenich nebude vidiet ani saty pred svadbou a ani sa spolu v svadobne rano nezobudime. On bude v inom hoteli ako ja.
Odpovedať
Profilova fotka
My po obrade odchadzame do Castel Pension&Restaurant, kde budu hostia potom aj ubytovani, a tam budu pripravene nejake kanapky, nealko a sampanske, fotit sa budeme tam na zahrade, hostia sa mozu medzitym zabavat, odpocinut si na izbach, alebo nam asistovat pri foteni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no mne sa to zda strasne zbytocne. Tiez som sa chcela fotit az po obrade, ale nakoniec som si tiez ako vacsina z nas dala dokopy za a proti a budeme sa fotit pred obradom aj po obrade, aby sme mali pekne fotky aj so zapadom slnka, len uz to nebude na tak dlho. V kazdom pripade aj keby som sa fotila az po obrade, urobila by som to radsej tak, ze otvorime zabava normalne v sale a kym ludia jedia druhe mi by sme sa sli fotit, samozrejme po prvom tanci aby bolo aj tanecne kolo oficialne otvorene. Neviem si predstavit si ludi usadit v nejakej restauracii, nedajboze este s otvorenym uctom a o dve hodiny ich odtial tahat A Basinka, ja som si tiez myslela ze priatel ma musi vidiet az v kostole. Ale..... ked sa uvidime v nasej zahrade pri dome a budeme sa hodinu fotit, budeme sa moct dotykat, venovat sa len sebe a vychutnavat si tu chvilu, myslim ze to bude super. Lebo v tom kostole si pod stresom, resp. plna ocakavania a vtedy si to vsetko nejak hlbsie neuvedomujes. A potom neviem si predstavit ked Ti bude chciet manzel povedat aka si nadherna a objat ta, ako by to vyznelo v kostole. Urcite by ste nemohli mat taku intimnu chvilku.. A toto bolo moje najvacie za preco sa ist fotit uz pred obradom - aspon na hodinku
Odpovedať
Basinka, tak to mas dobre premyslene, ja tiez nad tym tak uvazujem...Tiez nechcem, aby ma videl pred obradom a tiez spime obaja v inych hoteloch den pred svadbou ;-) Ja to chcem spravit tak, ze im tiez ponuknem nejake kanapky, nealko a vinko a k tomu im zahra nejaka pekna muzika, nejake slacikove kvarteto, a budu mat aj krasny vyhlad, lebo budu na terase na hrade, tak by im malo byt super :-) Aspon budu mat nasi hostia cas sa lepsie navzajom spoznat, ako vsetci spolu zasadnu k veceri...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?