Ako ste riešili fotenie?

Profilova fotka
Nevestičky čo už máte ,,po" :-) ako ste riešili fotenie??kedy je najlepšie?? :-) ...
Odpovedať
je tu na tuto temu strasne vela diskusii, skus poguglit.....my sme mali fotenie v pondelok po obrade....vsetky ine svadby, na ktorych som bola, sa fotili pred odobierkou okolo obeda, okrem jednej, ktora sa fotila po veceri a prvom tanci, ked sa trochu rozbehla zabava...
Odpovedať
my sme sa fotili vo stvrtok pred svadbou...vtedy som zaroven mala skusku ucesu a make-upu :) A mame pekne fotky v prirode ako ma manzel prvykrat uvidel vyfintenu v svadobnych satach :) A v svadobny den som mala menej stresov a vaic casu Keby sa dal vratit cas, urobila by som to tak isto znova
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova Na to az tak univerzalna odpoved nieje. Mnoho zavisi od Vaseho svadobného dna. Su svadby kedy vznikne priestor medzi pripravami a obradom i 4 hodiny a su svadby, kedy vznikne priestor iba hodina. V neposlednom rade zavisi i od svadobného fotografa. Mozete mat fotografa, ktoremu bude stacit 40 min na fotenie a mozete mat fotografa, ktory sa dokaze s Vami hrat i 4 hodiny. Vsetko teda zavisi od casoveho harmonogramu v svadobny den, od Vasich predstav a i od fotografa.
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova ahojky..my sme sa fotili v den svadby cele doobedie a poobede, lebo sme boli na Lomnicaku..pred odobierkou. Kvoli tomu som musela vstavat o pol piatej rano, aby som stihla uces, make-up a vsetko ostatne..keby sa vydavam este raz, urcite si dam fotenie den pred svadbou a nie v den svadby :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa fotili po obrade, asi 2-2,5 hodiny a bolo to malo, nestihli sme vsetko co sme chceli. pri konci sme uz len rychlo menili nase rekvizity aby sme ich aspon trocha vyuzili.. ja som sa preto chcela fotit takto lebo som sa nechcela este hrat na manzelku kebyze sa fotime skor (ci pred obradom alebo aj niekolko dni pred sobasom) ale teraz neviem ako by som to spravila.. mna odradzalo od fotenia v iny den ako sobota to ze by som uz nebola namalovana a ucesana a ist 2x do salonu by som asi nechcela. takze je to fakt len vase rozhodnutie, to ako sa citite, ci by vam vadilo sa fotit aj v iny den a ci by tebe vadilo sa dat licit a cesat dva razy, ak by to nebol pre vas problem, odporucam fotenie v iny den ako v sobotu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 @jelsulka @erika04 no fotiť sa budeme nakoniec po obrade,lebo robiť všetko 2x je na hlavičku .-) tak ja len dúfam,že to všetko stihneme :-) .....
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova to uz je lepsi pripad aspon co sa tyka mojho nazoru fotenia v den D :) a asi kolko hodin mate na to vyclenenych?
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 no po obrade máme hodku a pol,ale pôjdeme potom keď sa odštartuje zábava na dalšiu hodku cca :-) ja nechcem veľa fotiek,menej ale kvalitných :-) ....
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova tak drzim palce aby vam to vyslo a aby ste boli spokojní s výsledkom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 ďakujeme,veď kukni potom a ty už máš foto?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danalovicova este nemam, mozno koncom tohto tyzdna alebo buduci tyzden by mohli byt fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme fotiť pred odpytávaním a potom ešte buď pred svadbou týždeň alebo po nej niekedy utorok, streda ale nie v svadobných šatách ale v kroji, fotky na pamiatku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My to mame zatial naplanovane na den D este pre odobierkou..tu sme totiz dali ako stretavaci bod pre tych, ktori pojdu autobusom ;) a potom by sme chceli aj vecerne fotky, len neviem ak to budeme stihat :-D
Odpovedať
My sme sa fotili pred obradom...a podľa mňa je to tak fajn. Nechápem, keď sa niekto fotí v iný ako svadobný deň, lebo platiť 2x kaderníčku, dať si medzitým čistiť šaty...to by sa mi nechcelo, toľko do toho investovať. A nemá to to čaro, podľa mňa. My sme mali obrad o 16tej, fotiť sme sa šli o druhej. A pohoda :)
Odpovedať
fotili sme sa týždeň po svadbe
Odpovedať
My sme sa fotili tyzden pred svadbou, mala som na ten den dohodnute skusanie make-upu, vlasov, svadobnu kyticu aj saty, tak sme to cele "vyuzili".... fotili sme sa v klude bez stresov, nikam sme sa neponahlali, odporucam...vyhodou bolo aj to, ze som si na svadobne saty "zvykla"...nevyhodou je ak ste povercivi a nechcete sa ukazat zenichovi pred svadbou, nam to ale vobec nevadilo....mne velmi vyhovovalo aj to, ze v den svadby som potom mala dost casu, aj sa kludne najest a dat si kavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme fotili cca dva týždne pred svadbou keď som mala skúšku líčenia a vláskov a potom ešte v deň svadby pár fotiek a hotovo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?