Ako sa dostaviť na miesto fotenia?

Nevesticky..asi trosku smiesna otazka...ked ste sa fotili ako ste dosli na miesto urcenia?...niekto vas doviezol?..potom aj odviezol s5...so zenichom ste sa uz tam stretli?..budem sa pravdepodobne fotit v meste niekde hore dole...a nechcem sa tam dotrepat....nedajboze tam budem este cakat na ludi...ako taka trubka.:D..fakt mam husiu kozu z toho...ked si predstavim ze budem stat na ulici..cakat...a ludia na mna budu cumiet ako na atrakciu :D
Odpovedať
Dohodnite si spolu so ženíchom niekoho známeho, ktorý vám bude robiť takýto "rozvoz" po meste kvôli foteniu. Urobte všetko pre to aby váš svadobný deň prebiehal bez stresov. Na fotkách bude vidno, že ste sa cítili dobre...
Odpovedať
Profilova fotka
Zvycajne na miesto fotenia pride nevesta s zenichom na aute ktore soferuje niekto z rodiny.... navyse ak si berete so sebou aj nejake doplnky (dazdnik, kosik, pohare, flasa vina a pod.) ochotne vam to sofer auta ponesie, postrazi, nechodte ovesani ako vianocny stromcek a venujete sa foteniu. S fotografom sa treba len dohodnut aby na miesto prisiel v presne dohodnuty cas... pripade nech je tam uz skor aj s casovou rezervou. A mozno jedna dobra rada... ak mate zly pocit ze vas budu ludia "ocumovat" tak si najdite miesto na fotenie kde nebudu ludia alebo aspon nebudu v hojnom pocte. Stalo sa mi ze nevesta pri foteni v meste bola taka nervozna z ludi okolo ze sa nevedela ani usmiat... a verte mi ze na fotkach to je citit.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite treba vsetko urobit tak, aby z Vas vyzarovala pohoda a radost z Vasho velkeho dna. Ako pisali kolegovia idealne riesenie je dohodnut niekoho znameho s autom - vacsinou to takto aj prebieha. Samozrejme je tu aj druha moznost dohodnut sa s fotografom a priviezt sa jeho autom spolocne. Na niektorych svadbach prisli zenich a nevesta aj na svojom aute. Moznosti je kopec..... ;-) Tak nech sa vsetko podari tak, ako si prajete!
Odpovedať
- nápad priviezť sa s fotografom je tiež fajn, aspoň tam nebude nikto, kto by sa mohol prípadne nudiť a rozptyľovať hlavných aktérov... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa Mirka nad tym si nelamte hlavu a nerobte si starosti, ak nenajdete ine riesenie, kludne Vas vyzdvihneme kde treba a mozme ist vsetci nasim autom ;-)
Odpovedať
@millerovci na tom sa este potom dohodneme nie?..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa jasne,žiadny problém :-)
Odpovedať
@millerovci som teraz vstrese tak riesim kazdu somarinku dopodrobna.:D..ved potom vam poviem
Odpovedať
Profilova fotka
@myrinqa ;-) drzime palce, aby islo vsetko podla Vasich predstav
Odpovedať
my sme na fotenie išli spolu. viezla som manžela a fotografku. brat ako nosič rekvizít šiel za nami na motorke
Odpovedať
My sme sli spolu,viezol nas st.druzba a na obrat ujo(pocas fotenia mu druzicky chystali auto,takze nemohol aj,aj) na obrad idete ako?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?