Ahojte potrebovala by som poradit s miestami na fotenie vo vychodnej casti Tatier. Dakujem

Snazim sa najst nejake vhodne miesto na fotenie svadobnej fotografie vo vychodnej casti Tatier, kedze tam budeme po svadbe na kratkom vylete a chceli by sme to spojit s fotenim. Chceli by sme nieco s peknym vyhladom, nieco kde by sa dalo do hodinky vyjst alebo vyviezt autom. Kazda rada je vitana. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, vo východnej časti Tatier je pekné miesto pri Zelenom plese, kde je výhľad na okolité štíty nad plesom, je to ľahká túra, ale trvá 2,5 hodinky, vieš si tam však zaplatiť auto, čo Ťa tam vyvezie (ak si dobre pamätám 50Eur hore, 20 dole). Pekné je aj kopské sedlo, odkiaľ je výhľad na Belianske Tatry. Do hodinky sa dostaneš tak maximálne na hrebienok, a tam to zaveľa nestojí. Ak máš obmedzený čas, možnosť je aj vyviesť sa lanovkou na skalnaté pleso (prípadne až Lomničák - odtiaľ je výhľad najlepší :) ) Inak Treba rátať aspoň 2 hodinky, aby si sa dostala aspoň na spodok doliny. Terryho a Zbojnícka chata sú tiež možnosti s peknými výhľadmi, ale tam už treba rátať 3,5-4 hodiny (jednosmerne). dobrý fotograf však urobí pekné fotky aj na podhorí. :) Prípadne môžeš ísť do Ždiaru, tam sú pekné lúky a výhľad na Belianske Tatry.
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom blízko je vodopád Skok, ale to je zo Štrbského Plesa, alebo Predné Solisko, až na vrchol to však bude do 2 hodín a na chate bude určite milión ľudí, ale z vrcholu je pekný výhľad do Mlynickej doliny a na okolité štíty. Na predné solisko však chodí aj lanovka, tak vieš ušetriť čas. Alebo lanovkou až do Lomnického sedla (keď sa vrátim na východ) Všade je pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?