Šaty pre ročnú družičku

Profilova fotka
Neviete mi poradit, kde by sa dali kupit pekne saty pre moju malu druzicku. Bude mat rok, ked budeme mat svadbu. Hladam vsade mozne na internete, ale nic pekne som zatial nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
Skús cez mimibazar,tam sú nádherné ;-) Moja malá mi bude tiež družička a tiež sa chystám odtiaľ objednať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivulda32 ale neobjednavaj si od "simusik16" predava,spinave,flakate a neoprane veci :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@pipinka2730 Fuha, tak to si dam pozor. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka3000 Pozerala som na niektore inzeraty. Celkom pekne veci, ale sa bojim to odtial objednavat. Co ked s tymi vecami nieco bude, ako to vyreklamujem. NO ale ak nic nezozeniem, tak to risknem. Vyber je tam pekny. Ja som este obzerala saty na americkom amazone. Tam mam problem objednat velkost. Bud je tam 6-9 mesicacov alebo 12-18. Nechapem kde je velkost 9-12 mesiacov. Uvidim este.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivulda32 Ja som cez mimibazar objednávala kopu veci a doteraz som sa nestretla s negatívnou skusenostou,predávajúce boli vzdy ochotne a aj tovar bol úplne pohode.Vzdy som si vopred pozrela hodnotenia predávajúcich. A su tam hlavne aj nove vecičky,co je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivulda32 tak to si daj,ja som si raz objednala ako v pohode a druhy krat teraz a ma skoro porazilo,hodnotenie bolo super,a to urcite jej kamoska okomentovala,ale nic nemam proti ale davaj poroz a od tej,co som ti napisala,tak uz neobjednavaj,dakujem :-) :-D x-)
Odpovedať
jejda, v HM som videla krasne zamatove saticky, na zjedenie boli. Hnede, podsite tylom, boli aj v ruzovom, ale tie hnede mali smrnc. Boli rozkosne. Tak skus tam, mozno ich este maju. Ja som ich videla tak mesiac dva dozadu. Ostatne, ani v Nexte by hadam nebol problem ,tam mavaju satocky a vydarene.
Odpovedať
pekné detské saty majú aj na tejto stranke http://www.centrumvalentiny.sk/eshop/... .. no zálezí od toho ze aké presne hladas, ci biele alebo farebne ...
Odpovedať
skus stranku detskesaty.sk, maju dobry vyber a mozes aj reklamovat ak sa ti nepacia
Odpovedať
Ahoj, ja som malej druzicke kupila veci z ,,modrykonik.sk,,. Su krasne. Najlepsie je, ked si ides po saty osobne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj ak by si potrebovala pozicat saty pre druzicku za prijatelnu cenu, viem ti jednu pani odporucit. Poziciava slavnostne saty pre dievcatka ma rozne velkosti rovnakeho druhu a pre clapcov tiez krasne komplety - saka. Neviem ci to mozem sem napisat priamo od koho, ale radsej ma kontaktuj a ti mozem poslat link na nu. Je maximalne spolahliva a som bola velmi s nou spokojna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
http://www.e-mama.sk/index.php?id=sho... vyzera to krasne, kvalitne a na urovni. Stranku som objavila pri hladani oblekov pre mojich chlapcov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte baby, my tento rok mame 2 svadby v rodine a mam 5-rocne dievcatko a 2-rocneho chlapceka.satky by som nechcela ani poziciavat ani kupovat, chcela by som im dat usit, neviete mi prosim poradit, kde siju pre deti spoloc. oblecko? dakujem
Odpovedať
ja by som určite odporúčila pani na mimibazar.sk s ID 1239 má veľký výber šiat pre družičky a aj obleky pre chlapcov za prijatelné ceny, my sme si od nej požičiavali šaty na svadbu a boli sme maximálne spokojný. Dá sa dojsť si ich vyskúšať ak ste z blízkeho okolia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?