Kto platí rovnaké šaty pre družičky?

Profilova fotka
Ahojte diefcata, prosim vas, ako je to s rovnakymi satmi pre druzicky??? Tie plati nevesta alebo si ich zaplati druzicka??? Nemam s tym skusenost a zase chcem predist nejakemu faux pas...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nataniel108, no podľa správnosti ich platí nevesta, no môžete sa dohodnúť aj na tom, že družičky si polovičku zaplatia.
Odpovedať
ja som pre moje platila, po svadbe ich chcem predat.
Odpovedať
@84vali a preco ich dievcatam nenechas?
Odpovedať
Ahoj. Tak po spravnosti by si ich mala platit ty, no kazdej pristane iny strih, urcite budes robit upravy tak ak mas druzicky co by si rady saty nechali chodte 50:50, alebo sa mozete dohodnut, ze saty zaplatia a budes to mat ako svadobny dar od nich. Alebo ako vali pisala, zaplat ich sama a predaj po svadbe. Moznosti je viac, zavisi od toho co ty chces a ci sa viete s druzickami porozpravat a dohodnut. ;-)
Odpovedať
Ahoj 84vali, chcela by som sa Ta opytat, kedy mas svadbu, lebo aj ja zhanam saty pre druzicky a kde si ich kupovala, dakujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje druzicky si ochotne a s radostou platia same. Pravdepodobne si budu kupovat aj rovnake topanky. Mam skvele druzicky!
Odpovedať
Profilova fotka
ja to mam s kazdou druzickou inak :-) kedze 2 su moja rodina, tym platim ja... tretia si platila sama, no a stvrta je v rieseni :-) ale pride mi rozumne, ze ked ich nasukam ja do nejakych siat, tak im to aj zaplatim... ale to je vzdy vecou dohody .... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?