Sobášny list z Maurícia

Ahojte. Prave sme mali svadbu ma mauricii. Neviete mi niekto prosim vas poradit ci na sobasnom liste okrem mena,priezviska,viery,profesie, veku,miesta a datumu sobasa ma byt vyplnene aj Nid nimber? Nemame tam totiz ziadne cislo pasu. Uvadza sa sob. List bez toho. Dakujem
Odpovedať
No, neviem, ako je to s krajinami mimo EU. My sme sa brali vo Svedsku a my mame na svedskom sobasnom liste len miesto, datum, meno a priezvisko nevesty, zenicha, rodicov oboch a rodne cisla. Nic viac. Asi spravis najlepsie, ked sa pojdes opytat rovno na matriku. Zober so sebou vsetky papiere, co ti na Mauriciu dali a chod sa rovno opytat tam.
Odpovedať
No veru. Uvidime co mi tam povedia. Kazdopadne dakujem za reakciu:-) dufam ze to dobre dopadne.
Odpovedať
@1evelin Neboj, vsetko bude okej. Aj ked nase urady su jedna velka fraska, urcite sa k slovenskemu sobasnemu listu dopracujes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1evelin ahoj, nás na nič také neupozorňovali, my máme síce svadbu až v decembri ale stále dokolo počúvam iba to, že treba mať apostilu... ;-) držím palce, prípadne daj info aby sme sa poučili aj my, ostatné nevestičky :-)
Odpovedať
@hlaura som zvedavá ako to teda bude... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzineckah to teda aj ja :-.
Odpovedať
Dakujem Vam za reakciu :)....informovala som sa a vraj nie je nič potrebné len tu apostilu......V pondelok to ideme zaniesť na špeciálnu matriku tak potom dám vedieť ak by bolo treba niečo viac ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Tak dievčatá sobášny list už konečne mám :) Matrika z miesta bydliska to poslala na osobitnú matriku do BA a odtiaľ nám potom poslali už platný slovenský sobášny list. Potrebná bola hlavne ta apostila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?