Ako dlho sa čaká na schválenie žiadosti na sobáš?

Ahojte, planujeme rychly sobas v lete...chystam sa na matriku podat ziadost, neviete ako dlho sa caka na jeho schvalenie? na tu ziadost tam musime prist obaja, ci staci ak tam skocim sama? ako dlho trva schvalenie? a od schvalenia, ake su priblizne cakacky na sobas? dakujeeem
Odpovedať
@syl80 my sme boli včera podať žiadosť, to sa vybaví hneď, musíte prísť obaja a obaja to podpísať pred tým matrikárom tam, treba doniesť rodné listy a občianske preukazy (my sme rodné listy zabudli doma, takže sme sa v nedelu večer previezli na otočku BA-TN, no kto nemá v hlave... musí mať na benzín :-D ) Neviem, aké schválenie máš na mysli, v podstate ti tam skontroluje či máš dobre vypísané to tlačivo podľa rodných listov a zapíše Váš na dátum, ktorý chceš, ak majú ešte voľné, podpíšete to tam a to je všetko... otázka 10 minút :)
Odpovedať
@gwendolyn aha no super, dakujem,,, to ma zaujimalo... a s terminom ste nemali problem?
Odpovedať
@syl80 mali, ale hlavne preto, že sme to chceli mať v septembri a nie o moc skorej hodine a ten september je už dosť narvaný, ale nakoniec sa nám podarilo zladiť voľný termín na sálu aj na matriku :)
Odpovedať
super, dakujemn,.. tak v pondelok tam skocime a uvidime co nam ponuknu :) dakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?