Tipy na handmade darčeky pre hostí na svadbe

Ahojte :-) ... uvažujem nad darčekmi pre hostí, ale chcela by som ich sama vyrobiť keďže ešte mám dosť času. Mydielka a čokoládky sa mi zdajú už dosť ošúchané, takže ak máte nejaké kreatívne nápady, prosím sem s nimi, ja mám asi nedostatok inšpirácie ;-( ... Ďakujem vopred za každý skvelý nápad! ;-)
Odpovedať
1
2
My sme robili mediky, ktore sluzia aj ako menovky
Odpovedať
Profilova fotka
@kovuska prosim ta tie pohariky na med mas odkial? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
tak tie mediky su super @kovuska. to by ma teda ani vo sne nenapadlo. to bol vas med alebo ste ho kupovali?
Odpovedať
čo ta nasušiť nejaké voňavé bylinky alebo kvety, napríklad levanduľu a podobne, a zabalíš ich do nejakých pekných vreciek, ktoré ty sama urobíš alebo aspoň nejako pekne ozdobíš :)
Odpovedať
Z tých netradičnejších nápadov sa mi páči zmes čajov vo fľaštičkách alebo mini kvetináčiky so sukulentmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali takéto menovky maľovali nám ich v chránenej dielni v Malackách a s drahým sme ich plnili a zdobili voskom
Odpovedať
@cawes na tejto stranke som ich kupovala http://www.svet-vciel.sk/index.php?ma... @pribinka333 to je nas domaci medik ;)
Odpovedať
vies piect? ak hej tak mozes narobit nejake mini kolaciky alebo nejake cokoladove bonboniky ak si trufas, alebo tie makronky a podavat to do nejakych malickych krabiciek, s maslickami a tak. mne sa to celkom paci :)
Odpovedať
@silvus5 bola som raz na svadbe mojej kamaratke a ona spravila pre hosti perniky s ich menami. Vsetky piekla sama a boli velmi pekne. Ak si taka zdatna cukrarka isla by som do niecoho takeho, co sa da aj zjest:-)
Odpovedať
to by bolo celkom fajn , ak by sa ti dalo piecť, tak to je také no jednoduchšie, no musí to niekto vedieť, nie ako ja:) medíkové džbániky sú super
Odpovedať
Profilova fotka
jeej mne sa hrozne pacia tie pohariky s tym medom. to by som si ked tak, kludne dala aj ja. len @kovuska vy to mate super, ze mate domaci med. neviem kde by sme ho my tolko zohnali :/ teda zohnat by sa asi dal ale asi by nas to vyslo dost vela :/
Odpovedať
Článok sa načítava...
http://www.mojasvadba.sk/handmade-dar...
Odpovedať
Ja som napriklad rozmyslala nad mydielkami alebo nad hlinenymi magnetkami. Sady sa daju uz bezne kupit v kreativnych obchodikoch, tak uvidim, pre čo sa nakoniec rozhodnem
Odpovedať
Profilova fotka
@lalia33 hlinene magnetky? to chces normalne ty nieco vymodelovat a potom na to nalepit magnet?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som varila džemíky. Ja som u toho pekne nadávala, ale nakoniec boli všetci hostia nadšení :-)
Odpovedať
ak chces nieco vyrabat, tak podla mna taketo veci ako mediky, dzemiky, nejake male kolaciky su pre teba take idealne :) s tym sa mozes bavkat, jeden den navaris dzem a das do poharikov a ostatne dni mozes pekne postupne zdobit
Odpovedať
To hej. Ešte to aj veľmi pekne vyzerá a nie je to ani nejak náročné. Hostia sa takým darčekom tešia, aspoň teda podľa mňa :)
Odpovedať
@renya3 necudujem sa, ved varit dzem este pred svadbou, fuha to da zabrat. Ale pekne darceky si vyrobila a dobre ze si tam dala aj menovky. Aspon si zabila dve muchy jednou ranou:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej to je pravda, my budeme mať tiež niečo podobné :) Ja by som ale chcela urobiť domáci levanduľový sirup a dať ho do takých maličkých fľaštičiek a tiež tam na kartičky napísať mená, takže to bude slúžiť aj ak menovky :)
Odpovedať
@tinashe a mas levandule? Taky sirup sa ako robi? Este som nikdy taky nepila:-/
Odpovedať
Levandula sa da aj kupit :) Teda neviem ci normalne ale ja si objednavam od kvetinarky ale najlepsie ked je sezona lebo vtedy su najlacnejsie a na vyrobu sirupu jej potrebujes dost ale kludne si ju mozes pestovat dom aj na balkone v kvetinacoch, nic sa nestane :) Ja si z nej tiez robievam sirup na zimu :) Este si nemala ten levandulovy radler? Chuti to tak podobne
Odpovedať
Profilova fotka
Máte niektorá recept na ten levandulový sirup? Celkom ma zaujal a chcela by som si ho vyskúšať spraviť. A to kde kúpim akú, čo budem mocť použiť?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) ja som robila svadobný džemík :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
ja by som povedala, ze napriklad aj medovniky by boli super darcek, nejako pekne zabalene, tie mozes sama aj upiect a aj ich zabalit :) urobis to sama, aj sa s tym mozes pekne vyhrat ale zase ti to nezaberie az tolko casu
Odpovedať
@konvalinik No ak budem mať čas tak áno, tak nejako by som si to predstavovala. Ja som si sem tam takto modelovala takže s tým mám nejaké skúsenosti ale ak nebudem stíhať tak možno aj nejaké nakúpim od nejakej dievčiny čo sa tomu venuje profesionálne a potom si už na to iba nalepím magnety
Odpovedať
@kovuska krásny nápad spojiť medíkové fľaštičky s menovkami! :-) akurát dnes som sa dozvedela že kolegynkin priateľ vyrába medík (škorickový, zázvorový, kvetový, lúčny a kadejaké druhy ešte) ta presne som rozmýšľala že dáke pekné fľaštičky kúpiť, naplniť a ozdobiť :-) už pozerám aj tie fľaštičky čo si pridala takže zatiaľ ma to oslovilo najviac :-) ďakujem za inšpiráciu ;-)
Odpovedať
@adamkokubik áno to sa mi tiež veľmi páči len presne také mala kamoška tak nechcem opakovať :-D
Odpovedať
@mat_ka33 to je tiež veľmi pekný a osobný nápad, ale myslím že v tom predsvadobnom strese nebudem schopná mať toľko trpezlivosti aby som ozdobila medovníčky a napísala cca 90 mien :-D už teraz stresujem :-.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?