Kde kúpim plnené vínové fľaše bez etikiet v Michalovciach?

Ahojte žienky...mám otázočku neviem vobec kde by som nasla vinove flase ale bez etikety...chceme to s mojim milím davat hostom ako výslužku no vobec netusim kde by sme nieco take zohnali...ci sa to vobec da alebo pokupit nejaké víno a poodlepovat etikety a tak nalepit tie nase...no to bude roboty :-|...poraďte mi prosím....Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,my sme tiez zvazovali presne tento typ vysluzky....sme z Trebisova cize sme sa zamerali na Tokaj...a ked sme sa informovali tak normalne u vyrobcu teda,ktorehokolvek predajcu a vyrobcu Tokajskeho vina ti aj naplnia flase a ked im das predlohu etikety tak aj cenovo celkom vyhodne vytlacia a nalepia na flase cize o problem s lepenim menej :)
Odpovedať
Profilova fotka
alebo kup vino s malou etiketou a prelep to tou svojou.
Odpovedať
baby nemate stranku na tu firmu??
Odpovedať
Profilova fotka
@petkovamiruska aka bola cena jednej flase? aka firma resp. vyrobca vin vam to robi?
Odpovedať
Profilova fotka
bricol.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinocka777 cenu si nepamatam, ale je to aj trocha po znamosti... a hladaj na googli tokajske vino Macik... nepamatam si ich web a som v praci teraz... nemozem surfovat :)
Odpovedať
Ani my sme nevedeli dlho najst , kde sa to da kupit,nakoniec sme nasli v gazdovskych potrebach a 0,7 l flasa stala s korkovym uzaverom 0,50 e....urcite bude nieco podobne aj vo vasom okoli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
chod do lubovolnej vinoteky v okoli a tam ti isto vsetko radi zariadia ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?