Ako s darčekmi pre gratulantov?

Profilova fotka
Ahoj potrebujem poradiť... Budeme mať po 22h 16gratulantov tak sa chcem spitat mam im dať na stol tiež darček alebo len pre pozvaných hostí ktorý sú normálne na celej svadbe.. Dakujem za radu čím skôr
Odpovedať
@love232 podla mna ci im ho das, alebo nedas, nebude to problem. Zalezi, aky ten darcek je, ci je "sucastou vyzdoby" na stoloch, tiez by som sa rozhodovala podla ceny a pod. Ake su to darceky? Mas pre tych ludi po 22hej normalne pripravene stoly medzi ostatnymi, alebo budu niekde mimo? Okrem tych darcekov budu stoly pripravene rovnako, ako ostatne?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimil no v restike sú dat stoly mimo.. Ale chcem aby boli medzi nami... A darček stoji 1e a plus etikety a je to taky malý chutný pohárcek medu..
Odpovedať
@love232 pekne darceky, nad takym som aj ja rozmyslala :) ja by som ich dala aj gratulantom, nie je to taka polozka a ich to urcite potesi. Este by som zvazila, kedze su tie stoly mimo, ak nebudu vyzdobene a prestrete, aby to nevyzeralo "divne", ze su len obrusy a na tom darcek. Alebo preco vahas,ci im ich dat?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimil noo aha tak by bolo sa dobre ísť dohodnúť asi najprv do restiky.. Ze? Neviem ako prestieraju gratulantom.. A ešte sa chcem spitat za svadobný stôl to mam dat aj nám? :D?
Odpovedať
@love232 ja by som sa spytala. Pripadne si ich mozes pripravit a nedas ich na stol, ale napr. ked pridu, alebo budu odchadzat. Ja by som to asi sebe nedavala, ale urcite nic nepokazis, ak das aj vam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimil ja len preto ze neviem lebo za svadobnym stolom budem ja ženích jeho mamina nás syn a moji rodicia.. Tak ze by som dala im štyrom a a nám nie... Hmmm jhaj musím ísť do tej restiky :)
Odpovedať
@love232 tak daj kludne vsetkym, aj vam :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?