Nechcú nás oddať - hľadáme herca

Ahojte, máte niekto skúsenosť s hraným obradom? Nás nechcú oddať, lebo pani matrikárka povedala, že je sviatok a ona vtedy nemusí pracovať. Starosta+ďalšia pomocná osoba súhlasili, no pani matrikárka sa zaryla a nechce. Problém je, že žiadna iná matrika nemôže prísť na územie našej obce (taký je zákon), takže nič iné nám neostáva, iba sa zobrať skôr a potom zohnať nejakého herca, keďže termín je už fixný. Máte s tým skúsenosť? Viete mi niekoho odporučiť?
Odpovedať
To ju nemoze nikto zastupit? Je na to sama? Ako potom riesia taketo situacie, ked je napriklad na dovolenke alebo marodi?
Odpovedať
Profilova fotka
Toto sa strácam 🤣 akoze herec miesto matrikárky? 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam555 Dobrý deň, my s tým máme skúsenosti a realizujeme takýto Neoficiálny svadobný obrad (symbolický obrad, obrad na "oko"). Pripájame viac informácií 🙂 NEOFICIÁLNY SVADOBNÝ OBRAD Neoficiálny svadobný obrad/sobáš na Vašom vysnívanom mieste, v ktorýkoľvek deň a hodinu (symbolický obrad, obrad na "oko", obnovenie manželského sľubu) • Realizácia podľa Vašich snov • Priebeh bez akéhokoľvek obmedzenia (aj v netradičný deň, v netradičnú hodinu a v netradičnom oblečení) • Symbolické spečatenie Vašej lásky • Personalizovaný obrad • Vopred odsúhlasený a prispôsobený originálny scenár Romantická svadobná ceremónia sa môže zrealizovať na mieste konania svadobnej hostiny, v parku, na vrchole kopca, pri jazere, doma na záhrade, na lodi alebo v noci pod hviezdami..kdekoľvek 🙂 Možnosti sú neobmedzené. Vhodný po oficiálnom uzavretí manželstva na matrike, v kostole, v zahraničí alebo ako obnovenie svadobného sľubu na výročie sobáša.
Odpovedať
@catherinedoll v obci je len jedna matrikárka, ktorá chodí na obrady. Teraz má napríklad dovolenku a obrady nie sú predpokladám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?