Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Hallo Ja som dnes prvy den!!!!! A ty ako drzis? Ja mam 63 kg 1.den a cielova vaha 56.
Odpovedať
čaute kočky to je aká dukanová dieta???
Odpovedať
kolegyna ju berie tyzden a uz je v druhej faze....vyzera super , lebo sa neobmedzujes princip delenia... kuk na cesku stranku
Odpovedať
Dobre ranko, asi tu nik nie je, tak si sama pre seba napisem den 2 : 62 Kg (-1Kg) do ciela 6 kg
Odpovedať
Profilova fotka
joj no neviem aka je to sice dieta ale som na tom presna jak ty cca 61 mam teraz (cez vianoce bol moj rekord tento aj minuli rok 65 :D) a teda rada by som aspon tych 55-56 tak dufam ze to za tych 88 dni dam :)
Odpovedať
Oskvarka a beries 90 dnovu?
Odpovedať
Dobre ranko! den 3 : 61 Kg (-2Kg) do ciela 5 kg
Odpovedať
Profilova fotka
n@tesoro nie ziadnu s dietu s konkretnimi pravidlami... len sa snazim viacej pit a nejest po siestej a nevyzierat sladkosti... hlavne poobede... a jest viac ovocia a zeleniny miesto toho...
Odpovedať
Dobre ranko! den 4 : 60,5 Kg (-2,5Kg) do ciela 4,5 kg
Odpovedať
Profilova fotka
@tesoro a ako "prezivas" tuto dietu? myslela som, ci necitis velky hlad a tak :) a aj cvicis alebo "len" dietujes? ja som o tejto diete pocula vcera, len som nevedela, ako sa vola.
Odpovedať
Profilova fotka
@tesoro nehodis link na podrobny rozpis ?
Odpovedať
Ahojte, ja som už tiež vyskúšala viacero diét, avšak táto mi sadla najviac. Držím ju už 3 týždeň a ide to celkom dobre....nakoľko teraz mám "svoje" dni, teraz sa nevážim, lebo pred a počas menštruácie sa v tele udržiava viac vody, čo robí aj 2kg navyše....Počas prvých troch dní zišlo 2,5kg, potom sa to na kg trošku ustálilo, ale každý mi hovorí, že čo robím so sebou, že tak chudnem...takže najbližšie sa budem vážiť až v pondelok......nie vždy zohrajávajú kg to hlavné... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@true wau, tak držím palce, nech to ide tak dobre aj ďalej :) a máš nejaké svoje tipy na recepty? ja som včera čosi čítala a ešte teraz pozerám, no a zvažujem, že sa na túto diétu dám ;-)
Odpovedať
Osvedčený recept: pijem veľa nesladeného zeleného čaju s citrónom...Na raňajky si dávam napr. : párky, šunku, nejaký ten syreček, omeletu. Na desiatu si dám Pribináčika....Na obedík nejakú tú kuracinu ..... Dnes budem mať na večeru zeleninové lečo s párkom...Minule som mala cca 5 plátok šunky, paradajku, redkvičky a mozarellu . Nakoľko mám nízky krvný tlak , sem -tam si dám pohár klasickej coca-coly. Ale inak pijem pepsi max alebo pepsi light. Úplne som vylúčila zo stravy chlieb, rožky, zemiaky, ryžu, cestoviny.... A dá sa to v pohode...a hlavne, že je to vidno, veď do svadby mám už len 37 dní...
Odpovedať
True gratulujem k uspechom, ale tvoj jedalnicek nie je Dukanova dieta, nakolko citron je vyluceny. Taktiez milacik, syry. Vsetko iba nizkokaloricke. Parky?! Tam je lepok a bravcove, co je uplne kontra, cukor v cole....To co drzis ty je iba kontrola prijmu potravin. 8-) Dukanova dieta: ma 4 fazy: Prva je cisto proteiny. Maso jedine hydina (bez koze),sunka kuracia alebo aj parocky bezlepkove a 100% kuracina, pozor nie kacka a hus, ziadne bravcove, hovadzia ano a taktiez vsetky ryby a morske plody. Pozor ziaden olej ani v tuniaciku a podobne :-D Pripravene na vode, grill, v trube. Syry nizkotucne, zatial tvrdy pod 5% som nenasla iba rozotietratelny, nizkot. jogurt, najtucnejsi moze byt activia biela, nizkotucny tvaroh, nizkotucna smotana, nizkotucne mlieko, vajcia. Pitie: iba cola zero alebo light, voda, kava, nizkotucne mlieko (min 1,5l - 2 denne) Vsetky susene bylinky, sol, cesnak, cibula Ziadne strukoviny, soja a podobne, ziadne zemiaky , ryza, cestoviny, chleba , pecivo. Ziadne ovocie ani v jogurte a taktiez ziadna zelenina!!! Povinne su denne min. 1,5 lyzice otrub. Povolene su iba psenicne a ovsenne, ziadne ine!!!! Pripravujem si z nich pecivo . ktore ma drzi nad vodou 8-) :-D 8-) Tato faza sa drzi v zavislosti na tom kolko chce clovek minimalne schudnut. Takze ak je to menej ako 5 kg tak 2 dni. Ak je to 5-8 kg tak 3dni, 8-10 tak 5dni a atd presnu tabulku najdete na polskej stranke. Tak kto ide do toho? Pre ulahcenie vam viem dat kto ma zaujem sem jedalnicek na 4 dni a potom budem pridavat. Hladna som nebola, mam kolegynu ktora je na tej diete 2 tyzdne a vedela som do coho idem a tak som si navarila, napiekla a nakupila a tym padom je to ovela jednoduchsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@tesoro ahoj, vies mi prosim poslat ten jedalnicek? dik
Odpovedať
zajtra ho sem vlozim ... utekam pre malu do skolky
Odpovedať
Profilova fotka
@tesoro aj mna by to zaujimalo, teda ten jedalnicek ;-)
Odpovedať
Takze pekny vecer, skusim sa tu s vami podelit o jedalnicek , ktory som si zostrojila ja, lebo mojim najvacsim problemom bolo vzdy to, ze som nevedela co mam jest, obmedzovala som sa a ked som bola v robote a prisiel hlad zjedla som hocico a hlavne kombinacie slane , sladke a atd. Vstavam okolo 6.00 a chodim spat po 22.00. Zaklad je mat vzdy nieco po ruke ked pride hlad :-D Pri tomto type diety nie je stanovene mnozstvo!!!! 1.den: -activia biela -acidko light -na obed som si kupila cisty kebab maso a poliala bylinkami ochutenym light jogurtom, pepsi max bez cukru -mlieko so skoricou a umelym sladidlom -kuracia sunka, makky light syr, chleba z otrub a ktomu acidko Prvy den mi bolo vecer dost blivno, trosku ako keby aj tocaky a rozmyslanie ci to ma zmysel a ze sranda ze jeden den clovek je iba vybrane vecia a hned to citi. Myslim , ze na 99% to bola psychika a straaaaasne sucho v ustach.
Odpovedať
Jaj aby som nezabudla kupila som si a davam si obycko C vitamin a aj B vitamin...Ziadne sladke sumaky. 2.den: -activia cista -acidko light -grilovane kuracie stehno bez koze a nizkotucna smotana s tzatziky a otrubova zemlicka opat cola light -nizkotucny jemny tvaroh vymiesany s kakom (holandske tmave) a umelym sladidlom (najlepsi je z billy bio mnam, ten rajo je ako komunisticky termix, taky sypky brrr) -tuniak vo vlastnej stave, mozzarella light, otrubove pecivo -nizkotucne mlieko, skorica, umele sladidlo a nekonecne vela vody, ale suchoty uz trosku ustupili 8-)
Odpovedať
@tesoro vsetko co je nizkotucne je cista chemia, cize maximalny humus pre organizmus a o opaku ma nikto nepresvedci.....napriek tomu, ked sa to ma dodrziavat len par dni, idem do toho aj ja :-)
Odpovedať
3. den: -activia biela -konecne som dopila litrove acidko -som sa buchla po vacku a objednala som si pfeffer steak na light smotane s bylinkami, otrubove pecivko -nizkotucny jemny tvaroh vymiesany s kakom a umelym sladidlom -sranda bola vecer urobit hamandegs na troske vody (treba pavnicu prikryt pokrievkov aby sa vajicko uvarilo aj z hora, dia kecup, otrubove pecivo s makkym syrom -mlieko
Odpovedať
POZOR ZACALA SOM DRUHU FAZU , zelenina povolena ale nadalej ziadne strukoviny, zemiaky , ryza......mrkva obmedzene POZOR striedaju sa dni IBA PROTEINY a DNI ZELENINOVOPROTEINOVE az kym neschudnes na pozadovanu vahu!!!!! Na polskej stranke baby co tam pisu uz 3 roky, tak uvadzaju ze najviac sa im osvedcilo striedat 2 dni tak a dva dni tak, je to ale individualne, su co aj pojednom dni a co aj po piatich.. Ja idem jeden den taky a druhy taky 4.den: -jogurt activia -caffe latte, skoricove otrubove muffinky -salatik: moja domaca ruccola, cherry paradajky, bazalkovy ocot, trosicku parmezanu. K salatiu som vypekala otrubove zemlicky s kuskami kuracej sunky a do stredu zapecena polka cherry paradajky prelozene mozzarella light pruzkom, cola light -dezertik otrubove cokoladove truffle gulicky -paradajkova polievka (konzerva lupane paradajky, ziaden pretlak), sol, umele sladidlo, bobkovy list, klincek. Zahustene s nizkotucnou smotnou vymiesanou so zlatym klasom (pozor nie solamil - zem. skrob), vela tvrdeho nizkotucneho syra pokrajaneho na male kocecky -teraz u len popijam vodu a varim na zajtra :)))) Ak niekto chcete zacat mozem hodit recepty na truffle, otrubove pecivo, otrubove muffinky, take co zarucene vyjdu a daju sa jest, lebo som skusila asi 5 receptov z polska a 3 totalny grc vymysleny.
Odpovedať
@tesoro ja zacinam, tak to sem hod tie recepty na vsetko pecivo
Odpovedať
lulu vydrzat :)
Odpovedať
ZEMLICKY, PECIVKO Takze mam teflovovy plech na mufinky s 12 otvormi a z tejto davky vyde tak 8 zemliciek. 2 kopcove lyzice psenicnych otrub 4 lyzice ovsenych otrub 2 vajcia 1/3 lyzicky kypriaceho prasku do peciva sol 75 g activie alebo nizkot. jogurtu (mne zostal s prichutou tzatziky tak som ho tam supla) kuaracia sunka na kocecky, dala som asi 4 platky Vymiesat, ked som to dala do tych muff. otvorov na vrch zo zatlacila jemne na kazdy po polke cherry paradajky a platok mozzarelly light. Pecie sa pri horkovzdusnej hore dole teplote 175-185 stupnov cca 15-20 minu. Pecivo je dost vlhke ja som to nechala trosku prepiect.
Odpovedať
Profilova fotka
@tesoro a kolko krat denne mozes to otrubove pecivo?
Odpovedať
@zuziq Ono pisu ze v prvej faze by to malo byt kvoly traveniu 1 a pol lyzice a v druhej min. dve
Odpovedať
SKORICOVE MUFFINKY Takze mam teflovovy plech na mufinky s 12 otvormi a z tejto davky vyde tak 12 susienok-muffinkov 2 kopcove lyzice psenicnych otrub 4 lyzice ovsenych otrub 2 vajcia 1/3 lyzicky kypriaceho prasku do peciva umele sladidlo 75 g activie alebo nizkot. jogurtu Vymiesat, dala som do tych muff. otvorov mensie davky, chcela som mat skor take susienky..... Pecie sa pri horkovzdusnej hore dole teplote 175-185 stupnov cca 15-20 minu. Pecivo je dost vlhke ja som to nechala trosku prepiect.
Odpovedať
TRUFFLE KAKAOVE mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam pol salky nizkotucneho mlieka dame na slaby ohen, pridame umele sladidlo podla chuti a dala som aj rumovu prichut pridame 1 lyzicu kakaa pridame 3 lyzice ovsenych otrub a 3 lyzice psenicnych otrub a stle miesame na miernom ohni kym nam nevznikne taka mazlava hmota (ked sa napiju otruby)cca 3-5 minut Formujeme do mini guliciek a sups do papierovych kosickov a na noc do chladnicky. Ja som si urobila 10 miniguliciek nech to nezjem vsetko naraz aby mi vydrzalo aj na druhy den. :) A teraz dobru noc...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?