Zly fotograf aj kameraman

Ahojte.rada by som vytvorila diskusiu o zlom fotografovi a kameramanovi na zaklade vlastnej skusenosti, aby sa budúce nevesty poucili na cudzich chybach (teda zlom vybere).Sme po svadbe 2 tyzdne a sme ostali v soku co za material mame za 800eur!!!neviem ci mozem takto verejne napisat jeho meno tak pre blizsie info mi napiste sukromnu spravu.rada sa podelim o nase ,,skvele,, skusenosti!
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika555555 odporúčam napísať do skupiny Negatívna reklama. A mrzí ma, že ste mali smolu :(
Odpovedať
Dakujem za tip. s muzom si to spiseme vsetko a napiseme urcite
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je mi líto..to snad ne...:-( Napiš prosím krátké info do zpráv., děkuju moc.
Odpovedať
Profilova fotka
to ma mrzí :/ tá cena je teda dosť vysoká, človek by si myslel, že to zaručuje kvalitu ale opak je niekedy pravdou :-| napíš do tej skupiny negatívna reklama, tam si to nevestičky nájdu
Odpovedať
Profilova fotka
Veronika napis meno. Vsetky sme zvedave
Odpovedať
Profilova fotka
preco by sa nemohlo povedat meno? Ved ked niekto nespravi poriadne pracu si tak to sem daj nech vsetky buduce nevesty vidia.
Odpovedať
@veronika555555 Podla coho ste si ich objednali? Videli ste celu ich pracu (nie len kratky klip a zopar fotiek)? Presli ste si spolu vase predstavy, co chcete, nechcete, co ocakavate? Stretli ste sa vobec predtym osobne? Aky ste z nich mali dojem? Ako mate zmluvne definovane reklamacie? Povedali ste im ze nie ste s vysledkom spokojni? Ako reagovali? Ako navrhli situaciu riesit?
Odpovedať
@veronika555555 co presne sa vam nepacilo
Odpovedať
samozrejme ze sme sa stretli osobne a spisali sme si spolu zmluvu so zalohou. videla som jeho pracu nie len kratke videa ale aj cele video. nas jeden kamarat ho mal a bol spokojny. to su ake zakladne chyby, ktore by pri tejto sume byt nemali! ako napr. ked . z kostola naam robil neskutocne blizke zabery na kameru. mojmu muzovi vidno az chlpy z nosa a to doslova! v sale ako sme zacali jest moj muz musel ist po neho aby nas natocil ako jeme z jedneho taniera prvu polievku. on len isiel do saly a zacal jest. moja svagrina nm robila 5 min.prihovor a ani raz ju nezabral kamerou. celz prihovor len na nas je zaber. prisli nam CDcka . otras na obale som v podstate len ja a moj muz ani z polovice. na cd-cka dal potlac tak isto s nasimi menami a datumom svadby a nejake obrucky stiahnute z internetu ved mal nasu fotku obrucok nechapem preco tam cudzie dal.fotky su niektore pekne po vacsine otras. zle retusovanie. jedna kamaratka ma jednu nohu chudu a druhu tlustu . chcel retusovat aj moju siju a vyzera to akoby mi ju vystriol a prirobil novu zhora. celkom sa na tm uz bavim :D . na jednej fotke mam polovice trave matnu a druhu lesklu. moj muz na spolocnych fotkach s hostami ma asi na 5 fotkach zatvoene oci . pritom pozeral na displejj fotaku ked nas odfotil tak mohol povedat este raz lebo mate zatvorene oci! vo videu ako idem k oltaru vobec nerozumiem preco tam dal nejaku americku pesnicku a nenechal svadobny pochod! o je tiez myslim si zakladna vec. za dalsie niektory starsi ludia netancovali pretoze su stary o barlach atd, a nie je na nich ani jeden zaber zo stola. tym padom akoby tam ani neboli. mohol ich tocit kludne pri tom prihovore a zabrat ludi okolo stolov a nie na nas drzat 5 min. kameru. to su jednoducho zakladne veci ktore nesmu chybat pri takejto sume!
Odpovedať
@fokuska ZIADNE reklamacie v zmluve nemame. neoplati sa to ani reklamovat, vyplateny uz bol.
Odpovedať
@veronika555555 Chapem, ked ste videli prace a mali ste pozitivne ohlasy, tak je to naozaj dost divne vsetko to co popisujes. Urcite by sa to nemalo stat :( Zvlastne je tiez ze ste to vyplatili, zalohu chapem, ale preco ste vyplatili zvysok? My sme mali osobne odovzdanie, spolu sme si to pozreli a ked sme povedali ze je to ok a sme spokojni, tak sme vyplatili zvysnu sumu. Kontaktovali ste ich s tymito pripomienkami? Co vam na to povedali, maju zaujem to riesit? Ak ano, tak ako, co vam navrhli? A este mi nie je celkom jasne - vyplateny uz bol... cize sa jednalo o jedneho cloveka, ktora natacal a aj zaroven fotil? Alebo bol osobitne fotograf a kameraman?
Odpovedať
nekonaktovali sme ho ebo to nema zmysel on nam peniaze nevrati urcite.vyplacali sme ho na konci svadby s tym ze sme mu doverovali, tak bola to chya to si uz priznavame. No a kameroval nas on a mal jedneho fotorafa co hovoril ze su spolu zosuladeny. Len akurat fotil nas on na zaciatku, potom uz len kameroval.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@veronika555555 Ach jaj... no chyby viete kde ste urobili, to uz sa nevrati bohuzial. Ja by som ich ale aj tak kontaktovala, nech navrhnu riesenie - mozno vas to prekvapi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?