Vybavovanie pôžičky pred svadbou

dievcata, prosim vas, nato aby sme si mohli zobrat pozicku musime byt uz zosobaseny? lebo nevieme ci si ju mozme zobrat este pred svadbou a priatel by ju sam nedostal kedze nema tak vysoky plat. potrebujem vediet ci staci to ze zijeme v jednej domacnosti alebo musime byt zobrati aby sme ju dostali.pronlem je v tom ze dostavanie domu je urcene na koniec jula tak nevieme ci svadbu este pred lebo radi by sme sa brali v septembri az bude vsetko zariadene, kedze vhceme uz od svadby byvat v spolocnom dome. dakujem za vsetky nazory a rady, urcite pojdeme este do banky sa popytat, no do pondelka je este moc daleko :-)
Odpovedať
ak idete brat hypoteku, tak nemusite byt zobrati.. jeden z Vas moze byt dlznik a druhy spoludlznik, pripadne moze v uvere vystupovat len jeden z Vas, ak by Vam to vyslo. Po svadbe uz na vyber nebudete mat, tam budete musiet do hypoteky automaticky vstupit obaja, ak nebudete mat zrusene bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov.
Odpovedať
Profilova fotka
@15monca151 urcite nemusite byt zosobaseni, aby vam dali pozicku. ved pozicky si beru aj slobodni :-) ale treba sa v bankach popytat ;-)
Odpovedať
dakujem pekne :-)
Odpovedať
podla toho, ci obaja pracujete. u nas bral len snubenec, lebo ja som este na VS denne. takze musel on sam, lebo potom by mu to tiez nevyslo, ked by sa z jeho platu vypocitavalo zivotne minumum na dvoch.
Odpovedať
@15monca151 ked chcela brat kamoska, tak povedala, ze v banke im povedali, ze lepsie podmienky su ked su manzelia - predsa 2 prijmy... ale to bolo pred 2 rokmi, takze mozno sa to pomenilo uz... sak sa opytajte v bankach na podmienky a podla toho sa rozhodnite...
Odpovedať
Ahoj nemusíte byť zobratý
Odpovedať
@15monca151 ahoj, posielam IP :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?